Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Posebna izdaja Capturja za Francoze
Posebna izdaja Capturja za Francoze
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
09.06.2016 15:12

Renault uspešnost malega križanca proslavlja z omejeno serijo Wave.

Maja Krajnc

Samo v Franciji so letos prodali že 32 tisoč Capturjev, zato so zdaj kupcem ponudili še malce obogateno verzijo Wave. Valčica ima belo biserno barvo, črno streho, na voljo pa so še marinsko modra, pacifiško modra in platinasto siva. Posebna so tudi kolesa - 17-palčna z diamantno črnim efektom in modrimi sredinski pokrovčki, po celem avtomobilu pa so modre nalepke z napisom Wave.

Predrugačena je tudi notranjost z drugačnim oblazinjenjem z modrimi poudarki in šivi, armaturka je potemnjena, boljši pa so tudi tepihi. Avto je na voljo s Techno paketom, ki vključuje zadnjo kamero, samozatemnilno ogledalo in R-Link multimedijski sistem.

Captur Vawe bo na voljo s TCe 90 in TCe 120 in dvosklopčnim samodejnim menjalnikom in dCi 90 in dCi 110 dizlom. Začetna cena za TCe 90 v Franciji je 21.100 €, za dizelski dCi 90 EDC pa 25.000.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto