Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Prestiž in eleganca po francosko
Za ženske
Prestiž in eleganca po francosko
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
21.05.2019 15:27

DS3 Givenchy Le Makeup - Snidenje dveh ikonskih znamk.

Urša Prosenjak Citroen

Omejena serija je bila zasnovana za potešitev potreb aktivnih žensk, ki avtomobil pogosto uporabljajo kot zasebni prostor za ličenje, preden poprimejo za volan ali preden stopijo ven iz vozila. Novi DS 3 GIVENCHY Le MakeUp, ki se ponaša s povsem novo zunanjostjo in elegantno opremo, je dobavljen skupaj z izdelki GIVENCHY in po zaslugi inovativnega sistema za osvetlitev notranjosti izpostavi žarek na obrazu svojih potnikov. Na voljo bo v limuzinski kot tudi kabriolet različici.

 «Po mojem mnenju bo to vozilo naredilo ženske še lepše ... Prvič zato, ker bodo za volanom novega DS 3, vozila, ki za seboj že pušča velik pečat, drugič bodo lepše zaradi barv in izraza na njihovem obrazu in pa nenazadnje zaradi dinamičnosti njihovega nasmeha,» je izjavil Nicolas Degennes, umetniški direktor ličil in barv modne hiše Givenchy.

V sredinskem naslonu za roke nahaja posebno odlagalno mesto za komplet ličil GIVENCHY Le MakeUp, ki vsebuje maskaro Noir Couture, puder v kamnu Prisme Visage in šminko Le Rouge.  Komplet dopolnjuje še lak za nohte Whisper, ki je bil razvit posebej za to priložnost.

Od junija 2016 bo na trg prišlo 1400 primerkov te serije. Od 10.5. do 7.6. pa si ga lahko ogledate v salonu DS WORLD PARIS – v okviru razstave o ikonskih izdelkih Givenchy. 

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto