Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Južna Amerika dobila svojo deseto predstavnico v žiriji
WWCOTY
Južna Amerika dobila svojo deseto predstavnico v žiriji
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
21.05.2021 17:14

S pridružitvijo čilenske novinarke Paole Leyton žiriji Svetovnega avta leta po izboru žensk zdaj južnoameriške države zastopa deset članic. Skupno sestavlja žirijo 55 žirantk iz 40 držav.

Urša Prosenjak osebni arhiv

Paola Leyton je urednica portal Chileautos, ki je največji avtomobilistični portal v Čilu. V svet avtomobilskega novinarstva je vstopila pred sedmimi leti, med njenimi prvimi nalogami pa je bila oživitev družabnih omrežij portala, kjer so do danes zbrali več kot 150.000 sledilcev.

 “Pri svojem delu najraje ustvarjam uporabne vsebine za ljudi, ki iščejo različne mobilnostne možnosti, ter jim omogočam podporo v obliki informacij in napotkov, ki jih priskrbimo s pomočjo testnih voženj. Rada predstavljam praktični vidik, ki zajema prostornost, učinkovitost, varnost kin podobno, vse to pa predstavim na poljuden način, da me razumejo tudi ljudje, ki se na to področje ne spoznajo,” pojasnjuje Paola.

Novo zadolžitev žirantke sprejema s ponosom: “Veseli me, da lahko sodelujem v tem pomembnem projektu in promoviram njegovo prisotnost tudi v naši državi ter s tem spodbujam ženske k aktivnejši vlogi v razburljivem svetu avtomobilov.”

Čeprav Čile nima svoje lastne avtomobilske industrije pa na svojem trg ponujajo znamke z vsega sveta, trenutno jih je več kot 60, zaradi česar je glede izbire vozil eden najbolj tekmovalnih trgov na svetu.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto