Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Tamara Zidanšek za volanom Peugeota 3008
Sodelovanje
Tamara Zidanšek za volanom Peugeota 3008
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
25.06.2021 12:46

Naša najboljša teniška igralka, ki je na nedavnem turnirju v Parizu dosegla zgodovinski dosežek, se bo po novem vozila s prenovljeno tritisočosmico.

Uredništvo

Nenazadnje je bilo sodelovanje med Peugeotom in Zidanškovo le še vprašanje časa, saj je francoska avtomobilska hiša marketinško močno vpeta v teniški svet. Njihova podpora temu športu traja že skoraj štiri desetletja. Tudi pri nas se ta znamka dokazuje kot velik igralec v svetu tenisa in v sodelovanju s trgovcem Avtotehno Vis podpira Tamaro Zidanšek. Ta se je letos po uspehu na odprtem prvenstvu Francije kot prva Slovenka po Mimi Jauševec uvrstila v polfinale prestižnega grand slam turnirja Roland-Gaross in tako postala 47. igralka na svetu.

»Izjemno sem vesela sodelovanja s Peugeotom in počaščena za izkazano zaupanje. Prepričana sem, da mi bodo vrhunske odlike Peugeota na moji teniški poti še dodatno pomagale k večji sproščenosti, zadovoljstvu in udobju. Z veliko odgovornostjo in užitkom se sedaj tudi z modelom 3008 peljem novim izzivom naproti. Iz srca hvala,« je ob prevzemu ključev strnila Tamara Zidanšek.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto