Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Par Rollsov za štiri desetletja ljubezni
Obletnica
Par Rollsov za štiri desetletja ljubezni
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
15.07.2021 08:55

Zakonca iz Kalifornije sta svojo 40. obletnico proslavila na edinstven način: z nakupom para vozil Rolls-Royce, narejenih posebej zanju.

Urša Prosenjak

Glenn in Gigi Moss sta v počastitev štirih desetletij skupne življenjske poti kupila dva po meri narejena Rolls-Roycea. Glenn si je izbral Rolls-Royce Phantom Tempus Collection, ki ga odlikuje strop v podobi zvezdnega neba in prevladujoča tema vesolja in časa kot poklon Albertu Einsteinu. Zunanjost je v odtenku Arctic White in personaliziranimi detajli ter napisom “Phantom Tempus Collection – Hand built in Goodwood England for Glenn L. Moss Sr.”

Gigijin Rolls je Dawn Black Badge v živo rdečem odtenku, predelan iz štirisedežnega kabrioleta v roadsterja z dvema sedežema. Tudi njen avto krasi napis “Hand built in Goodwood England for Gigi Moss.”

Pomemben, če ne celo osrednji del avta (vsaj glede na naravo dvojice vozil), pa je figurica Spirit of Ecstasy. Na Phantomu je srebrna figurica, na kateri sta gravirana lokacija z geografskimi koordinatami Glennovega in Gigijinega prvega srečanja ter datum, kdaj se je to zgodilo. Figurica na Dawn je narejena iz ogljikovih vlaken in opremljena z lokacijo in datumom njune poroke.  

Za Rolls-Royce izdelava tovrstnih ekskluzivnih vozil ne predstavlja težav. Ob napovedi novega Phantom Tempus Collection v februarju so sporočili, da bodo izdelali le 20 primerkov, ki so bili kmalu za tem že rezervirani.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto