Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
BMW v spremstvu Marvelove Črne vdove
Film
BMW v spremstvu Marvelove Črne vdove
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
08.09.2021 02:00

BMW in Marvel Studios sta prvič združila moči v akcijskem spektaklu Črna vdova, ki je prišel v kinematografe to poletje.

Urša Prosenjak

V vohunskem trilerju lahko občudujemo zmogljivosti BMW X3 in BMW 2 Gran Coupe, ki sta odločna zaveznika glavnih junakinj, Nataše Romanov (Scarlett Johansson) in Jelene Belov (Florence Pugh), v boju proti zločinu.

BMW v spremstvu Marvelove Črne vdove

»Tokrat je BMW prvič sodeloval z Marvel Studios in rezultat je osupljiv,« je povedal Jens Thiemer, višji podpredsednik BMW. »Ključna vloga modelov X3 in Gran Coupe serije 2 v filmu Črna vdova, je del naše marketinške strategije, saj dodaja močno čustveno vrednost predstavitvi teh modelov. Čustvene in vznemirljive zgodbe so v komunikaciji naše znamke vse pomembnejše in veselimo se že naslednjega sodelovanja z Marvel Studios.«

S sodelovanjem so zadovoljni tudi pri Marvelu. »Ni boljšega vozila, ki bi Natašo Romanov spremljal na njenem potovanju in soočanju s svojo preteklostjo, kot je BMW,« je povedala Mindy Hamilton, višja podpredsednica Walt Disney Company.

BMW v spremstvu Marvelove Črne vdove

Po snemanju so avtomobile, ki so sodelovali pri nastajanju filma, razstavili v BMW Welt v Munchnu, na njih pa so bili jasno vidni dokazi njihove uporabe v zahtevnih prizorih in s tem tudi njihove trpežnosti. Obenem je BMW pripravil tudi Emotional Virtual Experience (EVE), ki je na voljo v več kot 2.000 BMW-jevih predstavništvih po svetu in omogoča fotorealistično 3D izkušnjo obeh modelov.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto