Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Poročni prstani za avtomobilske navdušence
Nakit
Poročni prstani za avtomobilske navdušence
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
23.09.2021 23:58

Bencinski navdušenci, ki načrtujejo skok v zakonski jarem, lahko to zdaj napravijo s posebnimi avtomobilskimi poročnimi prstani.

Urša Prosenjak

Prstani so nastali v sodelovanju podjetja Scrap Car Comparison in britanskega draguljarja Edwarda Fleminga. Narejeni so iz starih katalizatorjev in oblikovani po navdihu različnih avtomobilskih znamk. Prve prstane so navdihnili Mini Cooper, Lamborghini Huracan in Ford Fiesta.

Mini Cooper prstan ima vgravirano britansko zastavo in vgrajene rdeče, bele in modre kristale, osnova pa je dizajn Minijevih platišč. V notranjosti prstana je prostor za osebno gravuro.

Prstan, ki ga je navdihnila Ford Fiesta, ima kamenčke vgrajene v obliko Fiestinih žarometov, obroček pa je v kraljevsko modrem odtenku.

Lamborghini Huracan je bil navdih za tretji prstan, ki je na voljo v rumeni in beli barvi ter ponazarja dizajn izpušne cevi superšportnika. Ima tudi podrobnosti iz ogljikovih vlaken, tako kot Huracan.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto