Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Umrla članica žirije WWCOTY Ariadni Gerasimidou
Slovo
Umrla članica žirije WWCOTY Ariadni Gerasimidou
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
04.10.2021 22:18

V ponedeljek zjutraj se je mnogo prezgodaj poslovila grška avtomobilistična novinarka Ariadni Gerasimidou.

Urša Prosenjak

V svoji 15-letni karieri je s svojim delom pri različnih medijih pustila neizbrisen pečat. Med drugim se je močno zavzemala za večjo prometno varnost. Zadnja štiri leta se je borila z rakom, v ponedeljek zjutraj pa je boj žal izgubila. Pred smrtjo je pustila ganljivo sporočilo na Instagramu.

»Ups. Kaže da sem končno odšla na lepše. Kot sem obljubila, sem odšla mirno, zato je vse v redu. Želim, da veste, da sem se štiri leta borila do zadnje minute, a žal je zmagal rak. Ne žalujte, nasmehnite se in vsak dan uživajte v življenju. Življenje ni nič vredno, če resnično ne živiš za trenutek! Lepo se imejte, ne delajte preveč in uživajte v življenju! Od srca se vam zahvaljujem za ogromno ljubezni, ki sem jo prejela od vseh, od tistih, ki sem jih poznala, in tistih, ki jih nisem mogla spoznati! Vedno bom ob tistih, ki se me boste spominjali. In ker želim, da vozite varno in pravilno, poiščite #SafetyFirstGR, moj projekt prometne varnosti, s katerim sem želela za sabo pustiti nekaj vrednega. To je vse. Želim vam čudovito življenje. Dokler se ne srečamo spet. Ariadni.«

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto