Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Avto zaščitil z lastnim telesom
Prava ljubezen
Avto zaščitil z lastnim telesom
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
19.10.2021 05:05

Toča mnogim voznikom pomeni precejšnjo nevšečnost. Toliko bolj, če svojega jeklenega konjička ne morejo umakniti pod streho in še posebej, če gre za avto posebno visoke vrednosti. Avstralski lastnik Toyote to še predobro ve.

Urša Prosenjak

Avstralec Jake Donaldson je ob metežu toče poskušal svojo Toyoto Supra – redek zbirateljski primerek – zaščititi po najboljših močeh. Ker ni našel ustrezne pripomočkov, je uporabil to, kar je imel pri roki: odejo, nekaj kartonov in lastno telo.

Njegovo početje ni ostalo neopaženo, posnetek pa je hitro našel pot na družabno omrežje TikTok in postal viralen. V kratkem posnetku vidimo zaskrbljenega lastnika, ki se trudi zavarovati različne dele svojega avta pred padajočimi ledenimi drobci.

Metež se je nad Sydneyem zadržal kar nekaj ur, preden se je pomaknil v notranjost. Donaldsonovi napori so bili uspešni, saj je avto kljub obsežni toči odnesel »celo kožo«.

Če se komu zdi lastnikov trud pretiran, je potrebno vedeti, o kakšnem avtu teče beseda. Toyota Supra je zelo cenjeno vozilo. Pričujoča Supra je predstavnica četrte generacije, ki so jo proizvajali med leti 1993 in 1998, danes pa velja za najbolj iskano Supro vseh časov in dosega ob prodaji zelo visoko ceno.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto