Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Najpočasnejši policijski pregon
Nenavadno
Najpočasnejši policijski pregon
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
22.10.2021 02:48

Bizaren incident se je kajpak primeril v ZDA.

Urša Prosenjak

Na avtocesti v Miamiju so bili vozniki priča najpočasnejšemu policijskemu pregonu, kar jih je kdaj zabeležila kamera. Posnetek prikazuje žensko, ki bosa pešači po cesti in skuša pobegniti policijskim vozilom.

 

Dogodek se je pripetil 11. oktobra, ko so na avtocesti opazili bosonogo peško. Nanjo je bila opozorjena policija, policijski Dodge Charger se je počasi približal ženski, policist za volanom pa jo je nameraval odpeljati na varno.

Toda ženska pri tem ni sodelovala, ni se ustavila in ni pojasnila policistom, kako in zakaj se je znašla sredi avtoceste. V zgodbi se je nato pojavilo še drugo policijsko vozilo, ki je ustavilo promet. Policistu iz prvega Chargerja je naposled zmanjkalo potrpljenja za počasno vožnjo, zato je izstopil iz avta in se kar peš pognal za neprevidno peško. Njegova poteza se je izkazala za učinkovito, saj je žensko nazadnje tudi ujel.

Najpomembnejši delček sestavljanke pa manjka. Ženska namreč ni pojasnila, kaj jo je privedlo v tako nenavadno situacijo, v kateri je ogrožala sebe in druge. K sreči pa se med incidentom nihče ni poškodoval.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto