Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Razdejanje v garaži
Vztrajnost
Razdejanje v garaži
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
11.11.2021 01:09

Voznik tovornjaka podjetja U-Haul je na lastni koži izkusil, kako lahko stvari iz slabega preidejo na slabše v zelo kratkem času. Še posebej, kadar z vozilom silimo nekam, kamor ne moremo.

Urša Prosenjak

Varnostna kamera je ujela prizadevanja neizprosnega voznika, ki je svoje vozilo poskušal stlačiti v garažo z nizkim stropom, pod katerim so bile za nameček še napeljane cevi. Ko je voznik zapeljal v garažni prostor, je lahko videl, da je njegov tovorni del višji od protipožarnih konstrukcij, a je položaj kot kaže slabo ocenil in nadaljeval z vožnjo ter zadev v cev. Vendar ni obupal in zapeljal vzvratno, dokler je bil še čas, pač pa je dodal plin in situacijo še poslabšal.

Ko je spoznal napako, je vendarle skušal zapeljati nazaj, a v tem trenutku so se stvari še poslabšale. Ne da bi se zavedal betonskih stebrov na obeh straneh, se je iz mučnega položaja skušal rešiti z zavojem v levo, pri tem pa z vrhom prikolice zadel enega od betonskih stebrov. Poskusil je še enkrat, a ponovno brez uspeha, le da je končal v drugem stebru. Na tej točki je situacija povsem ušla izpod nadzora, saj je tovornjak v tretjem poskusu zadel cev razpršilnika v garaži.

Voznika niti to ni odvrnilo, saj je, odločen, da se reši iz zagate, zapeljal naravnost in zadel še eno cev ter jo popolnoma izruval iz instalacije.

Čeprav je dogodek, ki ga je ujela kamera, videti nadvse zabaven, pa se vozniku najbrž ni zdelo tako, prav tako pa se ob tem niso zabavali niti podjetje U-Haul niti njihova zavarovalnica, ki bo morala poravnati škodo.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
Hello!
Hello!
© Copyright 2017-2023 Njen Avto