Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Ronaldovo dekle in njen Bentley
Svet znanih
Ronaldovo dekle in njen Bentley
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
25.11.2021 00:30

Nogometaši so znani po svoji naklonjenosti razkošnim avtomobilom, toda nič manj ne cenijo jeklenih konjičkov njihove boljše polovice. Med njimi je zagotovo Georgina Rodriguez, življenjska sopotnica Cristiana Ronalda.

Urša Prosenjak

Georgino so opazili za volanom luksuznega Bentley Flying Spur, ki je najverjetneje primerek, ki ga je nogometni zvezdnik kupil septembra letos in se z njim vozil na treninge v Manchestru.

Zdaj pa je krmilo prevzela španska manekenka, ki je Ronaldova partnerka od leta 2016, trenutno pa par pričakuje dvojčke. Na družabnem omrežju je objavila fotografije, na katerih ponosno pozira ob Bentleyu in tudi za volanom.

Bentley je ustvaril Flying Spur s ciljem ponuditi ekskluzivnost in visoko zmogljivost. To jim je tudi uspelo, saj se pod pokrovom skriva šestlitrski W12 povezan z osemstopenjskim samodejnim dvosklopčnim menjalnikom z močjo 467 kW in 900 Nm navora. Hitrost 100 km/h doseže v komaj 3,8 sekunde, njegova najvišja hitrost pa je 333 km/h.

Ronaldov Bentley je sicer pritegnil pozornost že septembra, ko je med krizo naftnih derivatov nogometašev šofer kar sedem ur čakal na bencinski črpalki, nazadnje pa mu niti ni uspelo natočiti goriva.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto