Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Telefon iz staljenih delov Tesle
Ekscentrično
Telefon iz staljenih delov Tesle
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
01.12.2021 04:12

Caviar, ruska blagovna znamka luksuznih dodatkov za pametne telefone, je izdelala ohišje za mobilni telefon iPhone 13 Pro, pri tem pa uporabila staljene dele električnega avtomobila Tesla Model 3.

Urša Prosenjak

Ohišje, ki so ga poimenovali Tesla Electro, je narejen iz titana in črne PVD prevleke. Kot kontrast črnim delom je Caviar dodal še kompozitni beli material, ki ponazarja dizajn Teslinih vozil. Kovinski del na sredini je narejen iz stopljene karoserije pravega Modela 3, v njem pa je vgraviran Teslin logotip, orisi vozil in portret Elona Muska.

Ohišje je del Caviarjeve Vizionarske kolekcije, ki so jo navdihnili sodobni inovatorji in ustvarjalci. Med njimi se je znašel tudi Musk, ki je ekipo Caviarja tako navdušil, da so poleg ovitka izdelali še njegov doprsni kip. Narejen je iz staljenih vrat in pokrova motorja, izdelali pa jih bodo le 27. Cena vsakega bo znašala 3.200 dolarjev. Ohišje za telefon bo skoraj dvakrat dražje, zanj bo treba odšteti od 6.700 dolarjev dalje, izdelali pa jih bodo le 99.

»Pričujoča izdelka poosebljata duha Elona Muska in bosta svojim lastnikom prinesla uspeh in ustvarjalnost tega izjemnega človeka,« je povedal Sergej Kitov, ustanovitelj Caviarja.

Čeprav nekdo, ki si lahko privošči tolikšno razsipnost, verjetno ne potrebuje niti uspeha niti talismanov v obliki Teslinih relikvij.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto