Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Prevarana ženska iz maščevanja uničila napačen avto
Pomota
Prevarana ženska iz maščevanja uničila napačen avto
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
07.12.2021 03:52

Spoznanje, da nas partner vara, je lahko zelo boleče in iz bolečine se lahko razvije želja po maščevanju. To se je zgodilo v glavnem mestu ZDA, kjer se je prevarana ženska znesla nad avtomobilom.

Urša Prosenjak

Kot kaže, se je ženska odločila, da bo maščevala svoje strto srce po načelu zob za zob. Na rdečem Mitsubishi Outlanderju je razbila nekaj šip, odlomila stranska ogledala in popisala avto z napisom »Mike is a cheater« (Mike je prešuštnik). Sicer ne poznamo podrobnosti njene zveze z Mikom, niti podrobnosti Mikovih dejanj, vendar stanje avta kaže na to, da Mike svojo žensko grdo prizadel. Toda njen maščevalni pohod ima napako, ki se ji reče pomota identitete. Poškodovani avto namreč ne pripada Miku.

Lastnica nesrečnega avta je Nedra Brantley, ki ne pozna nobenega Mika in ji zato tudi ni jasno, po kakšnem spletu okoliščin je njen avto postal kolateralna žrtev v družinski drami. Ko je šokirana odkrila, kaj je na parkirišču doletelo njeno vozilo, je dogodek prijavila policiji, ki je nazadnje ugotovila, da gre za primer zamenjane identitete. Z drugimi besedami, prevarana ženska ni opazila, da to ni avto njenega moža.

Nedri Brantley bo zavarovalnica povrnila škodo, storilke pa za zdaj še niso odkrili, zato tudi ne vemo, zakaj je prišlo do pomote, upamo pa, da bo našla boljšega moškega, kot je Mike.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto