Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Ekstremno parkiranje
Video
Ekstremno parkiranje
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
15.01.2022 00:56

Nenamerno in neobičajno parkiranje je po naključju posnela kamera.

Urša Prosenjak

Parkiranje je lahko prava nočna mora za neizkušene voznike, pa tudi tisti s precejšnjo kilometrino se lahko kdaj pošteno namučijo, preden spravijo avto na izbrani parkirni prostor. Toda pravi mojstri parkiranja švignejo na kakršenkoli razpoložljiv prostorček v nekaj trenutkih. Zmagovalni nastop v kategoriji naključnega ekstremnega parkiranja se je zgodil pred nekaj dnevi na Kitajskem in posnetek je kaj hitro postal viralen.

Na posnetku vidimo črno limuzino, ki se z veliko hitrostjo približuje skupini parkiranih avtomobilov. Zdi se, da je voznik izgubil nadzor nad vozilom, zaradi česar je najprej zadel robnik, nato pa poletel čez štiri avtomobile, parkirane pred zaprto trgovino.

Grozljiva situacija, ki bi se lahko končala z vsesplošnim uničenjem, doživi nepričakovan preobrat. Avto pa tudi. V zraku se je namreč nenadoma obrnil in pristal na kolesih natančno na edinem prostem parkirnem prostoru med ostalimi parkiranimi avtomobili.

Kot kaže ni bil v nesreči nihče poškodovan, neprevidni voznik pa je poškodoval pet avtomobilov, vključno s svojim. Na veliko srečo vseh lastnikov je dogodek ujela kamera, saj bi sicer pri uveljavljanju odškodnine pri zavarovalnici zelo težko razvozlali, kaj se je zgodilo petim parkiranim avtomobilom.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto