Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Pobegnila na kovčku in se pokakala v policijskem avtu
Bizarno
Pobegnila na kovčku in se pokakala v policijskem avtu
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
20.02.2022 10:46

Vsi policijski pregoni se ne odvijajo na cestah in v njih niso nujno udeleženi avtomobili. Eden izmed najbolj nenavadnih se je pred časom zgodil na ameriškem letališču, a je posnetek šele pred nedavnim dosegel javnost.

Urša Prosenjak

Chelsea Alston je potovala iz Orlanda v New York. Ko se je želela vkrcati na letalo, je letališko osebje njen vstop zavrnilo, saj so ocenili, da je pod vplivom alkohola. Potnica se na to ni najbolje odzvala, zato se je vmešal policist Andrew Mamone s kolesom, njegova kamera pa je na tej točki tudi začela snemati dogajanje.

Ravno v tem trenutku pa so stvari zavile v zelo nenavadno smer. Besna potnica je ozmerjala policista in letališko osebje ter se odpeljala na svojem motoriziranem kovčku, policist pa se je pognal za njo na kolesu in jo skušal ustaviti ter pospremiti nazaj na območje za potnike, kjer bi se lahko streznila. Med potrpežljivim prigovarjanjem ji je celo predlagal dirko njunih vozil do glavnega terminala, a pijana potnica nad predlogom ni bila navdušena. Na koncu je pljunila policista, ta pa jo je aretiral.

Nazadnje so potnico odnesli iz letališke zgradbe v policijski avto, kjer se posnetek sicer konča, ne konča pa se zgodba. Po poročanju lokalnih medijev je ženska v avtomobilu še naprej razgrajala, poškodovala notranjost in celo opravila veliko potrebo na zadnjem sedežu. Zaradi svojega obnašanja se bo morala zagovarjati pred sodiščem, grozi pa jih kazen do 10 let zapora.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto