Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Nov dom za 36.000 zapuščenih živali
Subaru
Nov dom za 36.000 zapuščenih živali
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
24.03.2022 00:11

Subaru veliko pozornosti namenja živalim. Poleg linije dodatkov za avtomobil, ki so namenjeni udobju in varnosti domačih ljubljenčkov, organizirajo tudi aktivnosti iskanja novih domov zapuščenim živalim.

Urša Prosenjak

V lanskem letu je proizvajalec avtomobilov v ZDA organiziral zdaj že tradicionalni mesec Subaru Loves Pets, ki je potekal v oktobru, pomagali pa so najti nov dom več kot 36.000 živalim v zavetiščih. S projektom so začeli v letu 2020 in v dveh letih skupno našli dom skoraj 60.000 živalim, vendar pa je to le nadgradnja njihove dolgoletne zavezanosti pomoči zapuščenim ljubljenčkom, saj so doslej omogočili rešitev skoraj 350.000 živali v celotnih ZDA.

»Zahvaljujemo se Subarujevim zastopnikom, partnerskim zavetiščem in vsem, ki so v tem letu posvojili novega ljubljenčka, da so na svoj način prispevali k pomoči živalim v stiski,« je povedal Alan Bethke, višji podpredsednik trženja pri Subaru of America.

V lanskem letu so se predvsem osredotočili na pse, ki težje najdejo nov dom – pse s posebnimi potrebami, s kakršnokoli vrsto invalidnosti, bolne in starejše pse. Več kot 600 Subarujevih zastopništev je v okviru akcije organiziralo posvojitvene dogodke v živo ali virtualno, lokalnim zavetiščem pa so skupno donirali skoraj 1,64 milijona dolarjev.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto