Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
J-Biebs in najbolj bela Vespa na svetu
Sodelovanje
J-Biebs in najbolj bela Vespa na svetu
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
13.04.2022 19:34

Justin Bieber je velik ljubitelj motociklov, v njegovem videospotu za pesem Hold On je nastopil celo Ducati Scrambler. Zdaj je kanadski zvezdnik osnoval sodelovanje z znamko Vespa.

Urša Prosenjak

Rezultat sodelovanja kultne znamke in priljubljenega glasbenika je nova omejena serija modelov Sprint, ki bo prinesla edinstven dizajn, pri ustvarjanju katerega je sodeloval tudi Justin Bieber osebno.

Model, ki so ga poimenovali Justin Bieber X Vespa Sprint, je poleg zunanjosti v beli barvi, vključno s sedežem, ročaji in kolesi, prepoznaven tudi po poslikavi v obliki plamenov.

J-Biebs in najbolj bela Vespa na svetu

»Končni cilj pri ustvarjanju je dati stvarem prepoznaven pečat,« je pojasnil Bieber. »Sem oboževalec Vespe in v čast mi je delati s kultno blagovno znamko. Priložnost, da se izrazim, bodisi z umetnostjo, glasbo ali kako drugače, da iz nič naredim nekaj - je del moje osebnosti.«

J-Biebs in najbolj bela Vespa na svetu

Justin Bieber X Vespa Sprint bo na voljo v različicah s 50, 125 in 150 ccm, priložen pa bo paket dodatkov v beli barvi s plameni - čelada, par rokavic in torba.

Čeprav je načrtovana kot posebna izdaja, še ni podatkov, koliko izvodov bo narejenih, naročila pa bo Vespa začela sprejemati 20. aprila prek posebne spletne strani.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto