Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Žiriji se je pridružila urednica Newsweeka
WWCOTY
Žiriji se je pridružila urednica Newsweeka
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
28.04.2022 00:02

Žiriji WWCOTY se je pridružila Eileen Falkenberg-Hull, višja urednica Newsweeka. Z njeno pridružitvijo zdaj ekipa avtomobilističnih novinark, ki vsako leto izberejo najboljše avtomobile po mnenju žensk, šteje 58 članic.

Urša Prosenjak

Eileen Falkenberg-Hull je urednica avtomobilističnega segmenta pri mediju Newsweek, obenem pa z videoprodukcijsko ekipo sodeluje tudi pri ustvarjanju multimedijskih vsebin na različnih platformah. Med drugim je tudi ustvarjalka podcasta Fast Women, kjer sodeluje s kolegico žirantko Nicole Wakelin. V preteklosti je Falkenberg-Hullova sodelovala tudi z mediji kot so U.S. News & World Report, CarGurus, Trucks.com, AutomotiveMap in American City Business Journals.

»Eileen je ena najboljših avtomobilističnih novinark v ZDA. Njena pridružitev žiriji WWCOTY daje našemu delu dodano globino in težo. Njeno poznavanje ameriškega trga pomeni za nas dodaten doseg pri širitvi našega globalnega vpliva,« je povedala Marta Garcia, izvršna predsednica WWCOTY.

»Z navdušenjem se pridružujem žiriji Svetovni avto leta po izboru žensk in tej izjemni skupini novinark. Veselim se ne le tega, da bom prispevala k skupnemu delu, pač pa da se bom lahko česa naučila od nadarjenih žensk, ki sestavljajo to organizacijo. To je čudovita priložnost,« je dodala Eileen Falkenberg-Hull.

Newsweek je sodoben digitalni medij z globalnim dosegom, zgrajen na 85-letni dediščini vplivnega ameriškega časopisa, ki mesečno doseže več kot 100 milijonov ljudi. S sedežem v New Yorku ponuja tudi mednarodne izdaje v Evropi in Aziji.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto