Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Rožnat po pomoti
Ford
Rožnat po pomoti
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
03.05.2022 00:41

V lakirnici Fordove tovarne se je nenačrtovano pojavil rožnat Mach E in izgledal presenetljivo dobro. Žal ga ni več, ampak ostajajo pa njegove fotografije in zanimiva ideja.

Urša Prosenjak

Fotografije nenavadno obarvanega električnega avtomobila je na družabnih omrežjih objavil Alex Aguilar Gomez, delavec v tovarni, ki je tudi pojasnil, kaj se je zgodilo. Pri lakiranju sta se zaradi nepravilno očiščenih šob pomešali bela osnovna barva in rdeč vrhnji lak, kar je privedlo do odtenka rožnate. Alex fotografij ni smel objaviti vse do zdaj, čeprav so nastale že leta 2020, rožnati Mach E pa je bil eden izmed predserijskih primerkov. Ob objavi fotografij pa je priznal, da mu je bil ljubki električar prav všeč.

Rožnat po pomoti

Žal rožnati Ford ni obdržal svoje barve. Kot pojasnjuje Alex, je šlo za testno vozilo, na katerem so med drugim preizkušali prav barve. »Avto smo žal velikokrat prebarvali. Rožnata barva je bila zares huda, še posebej od blizu,« je povedal.

Nezgoda s šobami pa daje misliti, da bi Ford lahko v barvno paleto dodal tudi bolj izstopajoče odtenke. Trenutno jih za Mach E ponujajo 10, vendar med njimi ni nobene tako ekstravagantne, kot je bila rožnata pomota.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto