Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Nič več novih poskočnih konjičev za Bieberja
Svet slavnih
Nič več novih poskočnih konjičev za Bieberja
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
08.05.2022 19:45

Ferrari je priljubljenega kanadskega pevca Justina Bieberja uvrstil na črni seznam.

Urša Prosenjak

Gre za seznam ljudi, ki nikoli več ne bodo mogli kupiti novega Ferrarijevega avtomobila. Bieber je sicer ljubitelj avtomobilov in lastnik ekskluzivnih superšportnikov, med katerimi so Ferrari LaFerrari, Fisker Karma, Ferrari 458 Italia in drugi.

V svoji ljubezni do avtomobilov pa je pop zvezdnik naredil napako, ki je Ferrariju ne odpušča. Prekršil je etični kodeks, pri katerem vztraja podjetje iz Maranella, zato mu nikoli več ne bodo prodali novega Ferrarija.

Justin Bieber je namreč kupil Ferrarija 458 Italia in ga dal prebarvati v intenzivno modro barvo. Dodal je še nekaj modifikacij, njegova največja napaka, ki mu jo podjetje najbolj zameri, pa je, da je celo Ferrarijev logotip na njegovem avtomobilu narejen v modri barvi. Ferrari ob nakupu opozori vsakega kupca, da niso dovoljene nezakonitih predelave motorja in karoserije, enako pa velja tudi za lakiranje.

Druga Bieberjeva napaka je, da je leta 2017, manj kot leto dni po nakupu, prodal svojega modrega Ferrarija na dražbi, česar podjetje iz Maranella tudi ne dovoli.

Vseeno pa uvrstitev na črni seznam Justinu Bieberju ne preprečuje nakupa rabljenega Ferrarija iz druge roke.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto