Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Slovenska levinja in francoski levček
Tamara Zidanšek
Slovenska levinja in francoski levček
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
02.06.2022 18:56

Tamari Zidanšek zadnje leto na vseh poteh dela družbo Peugeot 3008.

Urša Prosenjak

Tamara Zidanšek, trenutno še najvišje uvrščena slovenska teniška igralka, se je po izpadu s turnirja Roland Garros vrnila v domovino, kjer se že pripravlja na nove izzive. V prostorih Avtotehne Vis je predstavila svoje načrte za naslednje tedne in mesece in odstrla nekaj tančic s svojega prvega leta s Peugotovim vozilom.

Slovenska levinja in francoski levček

Ob lanskem zgodovinskem uspehu mlade Konjičanke se je začelo tudi njeno sodelovanje s Peugeotom. Francoska znamka je s tenisom povezana že več desetletij in ko se je Tamara kot prva Slovenka po Mimi Jauševec uvrstila v polfinale prestižnega grand slam turnirja Roland Garros, so ji v sodelovanju s trgovcem Avtotehno Vis podarili novo Tritisočosmico.

Slovenska levinja in francoski levček

V nekoliko manj kot enem letu sta slovenska teniška virtuozinja in francoski terenec prevozila kar lepo število kilometrov. »Vedno je z mano in me pelje povsod, kamor želim,« nam je zaupala v smehu. Navdušil pa jo je že ob prvem srečanju. »Že od nekdaj so mi všeč višji avtomobili in 3008 je kot SUV natanko takšen. V njem se počutim varno in stabilno, prav zagotavljanje varnosti na cesti se mi zdi ena njegovih največjih vrlin.«

Slovenska levinja in francoski levček

Ko se je pred enim letom presedla iz svojega nekdanjega Opla Astre v novega terenskega Levčka, se je hitro privadila novostim, med katerimi posebej izpostavlja avtomatski menjalnik, ki ga ne bi zamenjala več za ročnega.

Slovenska levinja in francoski levček

Dogodivščin, ki sta jih doživela skupaj, ne šteje več, z njim je bila na počitnicah na Hrvaškem, njuno najdaljše potovanje doslej pa je bila vožnja do letališča na Dunaju. Sicer pa so njuni izleti spontani, saj med treningi in tekmovanji težko načrtuje vnaprej. Po Roland Garrosu se zdaj že pripravlja na travnati del sezone, že naslednji teden pa jo čaka tekmovanje na Nizozemskem.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto