Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Suzuki in Judo Zveza Slovenije vstopata v šesto leto sodelovanja
Šport
Suzuki in Judo Zveza Slovenije vstopata v šesto leto sodelovanja
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
22.06.2022 11:57

Slovenska podružnica Suzuki je po več letih uspešnega sodelovanja podpisala novo enoletno sponzorsko pogodbo z Judo zvezo Slovenijo.

Urša Prosenjak

V uporabo so Zvezi in Tini Trstenjak, prejemnici zlate olimpijske medalje iz Ria de Janeira leta 2016 in lanske srebrne iz Tokia, predali dve sponzorski vozili. 

Peter Verčič, direktor Podružnice Suzuki v Sloveniji, je povedal, da je bila odločitev za sodelovanje z Judo zvezo v letu 2017 lahka, saj so našli precej skupnih točk, sodelovanju pa je bil naklonjen tudi takraten čas. Ker so načrtovali dolgoročno partnerstvo, so ga zdaj podaljšali kljub nezavidljivi situaciji v gospodarstvu.

»Ob tej priložnosti se zahvaljujem Judo zvezi Slovenije za razumevanje težkih okoliščin za nas avtomobiliste in vztrajanje pri sodelovanju z nami, kljub temu, da smo morali začetni obseg sodelovanja skrčiti. Seveda pa si na obeh straneh želimo, da se razmere na trgu začnejo čim prej izboljševati in, da bomo v prihodnje sodelovanje spet lahko vrnili vsaj na nivo izpred petih let. Verjamem pa, da bomo tudi s tema dvema sponzorskima voziloma omogočili Judo zvezi Slovenije in Tini Trstenjak lažje in bolj učinkovito delovanje ter tako dodali nekaj kamenčkov v mozaik novih uspehov slovenskih judoistov. Ob tej priložnosti jim kot ponosni sponzor tudi čestitamo za do sedaj dosežene uspehe in jim jih čim več želimo tudi v prihodnje,« je povedal Verčič. 

S sodelovanjem so zadovoljni tudi na drugi strani. »V judo zvezi smo veseli in počaščeni, da smo našli takšnega sponzorja, kot je Suzuki Slovenija, s katerim imamo odlične odnose. Letos že šestič podpisujemo partnerstvo s Suzuki Slovenija in smo zelo veseli ter hvaležni za to dolgoletno sodelovanje. Upamo, da se v prihodnosti stanje na področju avtomobilske industrije izboljša in bomo ponovno lahko povečali število sponzorskih avtomobilov ter tako zagotovili še večjo podporo našim judoistom. Suzuki in judo gradita na zelo podobnih vrednotah in oba izvirata iz dežele vzhajajočega sonca, Japonske. Zahvaljujemo se Suzuki Slovenija, da nas je spoznala za dobrega partnerja,« je dodal Franc Očko, generalni sekretar Judo zveze Slovenije.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto