Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Apartma brez zvezdic na bencinski črpalki
Alternativni turizem
Apartma brez zvezdic na bencinski črpalki
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
04.07.2022 02:59

V Švici lahko popotniki prenočijo kar pod milim nebom v bližini bencinske črpalke. Če ste pomislili, da za kaj takšnega ni potrebno oditi v Švico, ali pa, da gre za nekakšno brezplačno rešitev za brezdomce, se motite v obeh primerih. Gre za vrhunsko nastanitev, imenovano Null Stern Anti-Idyllic Suite.

Urša Prosenjak

Anti-idilična namestitev je del podjetja Null Stern Hotel. Nahaja se v bližini bencinske črpalke v občini Saillon in nima ne zidov niti strehe, ki bi goste zaščitili pred radovednimi pogledi ali različnimi vremenskimi vplivi in naravnimi elementi.

»Anti-idilični apartma ni mesto počitka, pač pa je zasnovan za to, da nam pomaga ostati budni in ponuja prostor za razmislek o aktualnih zadevah, kot so podnebje, gospodarstvo, varnost ali enakost. Posamezniki, podjetja, šole ali združenja so vabljeni k uporabi tega prostora za izmenjavo, razmišljanje ali ustvarjanje idej. Ponujamo vam priložnost, da vložite čas vase in zase, kar daje smisel in namen temu trenutku introspekcije,« so v Null Stern Hotelu zapisali o svojem projektu.

Apartma Null Stern Anti-Idyllic je ena od hotelskih sob z oznako Zero Star, ki jih ponuja podjetje. Medtem ko se večina drugih prenočišč v ponudbi nahaja na slikovitih lokacijah s panoramskim razgledom na Alpe in drugo, je apartma pod milim nebom nekaj povsem drugega.

Kot vsa eksotika tudi ta ni poceni. Prenočišče stane 325 evrov na noč, v znesek pa je vključena pijača dobrodošlice z lokalno ekološko pridelano hrano, peciva za zajtrk iz lokalne pekarne s svežim lokalnim sadnim sokom in storitev strežaja.

V primeru slabega vremena rezervacija vključuje tudi namestitev v Hotel des Bains de Saillon – seveda s stenami, streho in klimatsko napravo.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto