Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Avto s serijsko vgrajenim sesalnikom
Zvite rešitve
Avto s serijsko vgrajenim sesalnikom
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
18.07.2022 18:30

Preden stečete v avto salon, vas moramo razočarati, da je ultimativni »ženski« avto na voljo le čez lužo.

Urša Prosenjak

Poleg inovacij Simply Clever, ki so Škodin zaščitni znak in s preprostimi rešitvami olajšajo vsakdanje zagate voznikov, je nekaj podobnega svojim ameriškim kupcem ponudila tudi Honda.

Model Honda Odyssey, veliki SUV, ki je na voljo le na ameriškem trgu, ima od leta 2019 pri višjih nivojih opreme Touring in Elite vgrajen sesalnik, ki je shranjen ob strani prtljažnika.

Cev sesalnika je dolga 2,5 m in naj bi bila dovolj dolga, da z njo uporabnik doseže vse dele kabine vozila. Brez zagona motorja deluje do osem minut, priložena pa ima dva nastavka ter ima zamenljiv filter in vrečke, deluje pa lahko celo brez vrečk.

Rešitve, ki bi močno olajšala življenja mamic, ki potujejo z lačnim podmladkom ali pa vseh ostalih voznikov, ki se veliko zadržujejo na neasfaltiranih površinah, žal na Evropskem trgu (še) ni, po zadnjih podatkih pa naj bi praktični sesalnik z zadnjim modelskim letom opustili tudi v ZDA. Razlog naj bi bile težave z dobaviteljem sesalnikov.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto