Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Prvo rojstvo v električnem Fordu
Presenečenje
Prvo rojstvo v električnem Fordu
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
20.07.2022 21:01

David Vigsted je čisto prvi dojenček, ki se je rodil v električnem Fordu.

Urša Prosenjak

Danska starša Christine in Jens Vigsted sta se odpravila v porodnišnico po svojega drugorojenca po tem, ko je Christine dobila popadke. Mislila sta, da imata situacijo pod nadzorom in več kot dovolj časa, saj je njun prvi porod trajal kar 48 ur.

A le nekaj minut po začetku vožnje je Christine odtekla voda. Jens je nemudoma ustavil avto in poklicala sta babico. S skupnimi močmi so rodili otroka presenetljivo brez težav kar v avtu.

»Porod v avtu je potekal zelo dobro,« je povedala Christine. »Če bi bil to najin prvi otrok, bi bilo verjetno drugače, tako pa je bila prav prijetna izkušnja.«

Prvo rojstvo v električnem Fordu

Pri Fordu so z veseljem potrdili prvo uradno rojstvo v njihovem električnem vozilu, vendar priznavajo, da pravzaprav električnih avtomobilov niso načrtovali za uporabo v takšne namene.

»Zelo se potrudimo, da testiramo vozila za vse priložnosti in v vseh pogojih, toda rojevanje na prednjem sovoznikovem sedežu ne spada med naše običajne teste,« je povedal predsednik in direktor Jim Farley. »Naše stranke so za nas kot družinski člani in v tem primeru to drži še malo bolj.«

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto