Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Maščevanje zaradi avta po 36 letih
ZDA
Maščevanje zaradi avta po 36 letih
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
30.07.2022 12:10

Nakup izdelka, ki bi moral delovati brezhibno, pa se namesto tega nenehno kvari, je zadosten razlog za nezadovoljstvo, če pa je ta izdelek avto, pa je nezadovoljstvo še večje. V primeru nekega Američana je celo privedlo do bridkega maščevanja po skoraj štirih desetletjih.

Urša Prosenjak

79-letni Dewey Frederick je v zgodnjih jutranjih urah 17. julija s svojim 20 let starim Chevroletom S-10 prispel na parkirišče prodajalca avtomobilov O’Daniel Automotive Group in s signalno raketo zanetil požar na Jeepu Compassu, letnik 2019. Ogenj se je nato razširil na GMC Acadia iz leta 2013, nato pa še na Jeepa Cherokeeja iz leta 2020. Fredrick se je nato odpeljal še do druge poslovalnice istega prodajalca, zarezal v streho nemočnega Pontiaca Solsticea in vanj vrgel prižgano signalno raketo. Skupno je povzročil za 82.800 dolarjev škode na štirih vozilih.

Ko so 79-letnika aretirali, je pojasnil razlog svojega na videz nerazumnega dejanja. Policiji je povedal, da mu je prav ta prodajalec leta 1986 prodal Jeepa, ki je imel »slab motor«, nato pa okvare ni želel odpraviti. V svojem priznanju je Frederick razkril še en poskus maščevanja – že pred leti je v ključavnice iste poslovalnice nalil sekundno lepilo.

Čeprav je prizadetost razočaranega kupca razumljiva, pa je žalostno predvsem dejstvo, da kar 36 let ni mogel preboleti svoje nesrečne roke pri nakupu. Nobeno maščevanje mu verjetno ne bo prineslo občutka zadoščanja, zagotovo pa mu ne bo vrnilo izgubljenega časa, ki ga je porabil za zagrenjenost in gojenje zamere.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto