Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Bentley v boj proti raku
Dobrodelni unikat
Bentley v boj proti raku
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
03.08.2022 01:11

Bentley je izdelal edinstveni Continental GT Speed​​​​Cabriolet za fundacijo SagerStrong, ki sta jo ustanovila pokojni športni novinar Craig Sager in njegova žena Stacy za financiranje raziskav levkemije.

Urša Prosenjak

Avto, ki ga bodo v začetku prihodnjega leta prodali na dražbi, ima barvno shemo, ki jo je navdihnila Sagerjeva pisana garderoba. Cvetlični dizajn temelji na obleki, ki jo je nosil na podelitvi nagrad ESPY leta 2016, kar je bil eden njegovih zadnjih javnih nastopov.

»Naša interpretacija oblačenja Continental GT Speed ​​​​Cabriolet kot nekaj, kar bi nosil Craig, je poklon njemu in njegovemu živahnemu, nenehno pozitivnemu in spodbudnemu duhu,« so sporočili iz Bentleya.

Poslikavo je opravil Bentleyjev oddelek za personalizacijo Mulliner, ki je vključeval veliko več kot samo posnemanje vzorcev oblačil. V skladu s tržnimi trendi v smeri večjih možnosti personalizacije je Mulliner strankam začel ponujati širšo paleto barv, ki vključuje odtenke Heritage Paints iz 30. let prejšnjega stoletja.

Continental GT Speed ​​​​ima šestlitrski W12 motor z dvojnim turbopolninikom, do stotice pospeši v 3,6 sekunde in doseže največjo hitrost 334 km/h. Moč se na asfalt prenaša preko 8-stopenjskega menjalnika z dvojno sklopko in štirikolesnega pogona.

»Craig je čutil izjemno strast do izdelovanja stvari, kar se je odražalo v oblačilih, ki si jih je krojil in v avtomobilih, ki jih je izbiral. Če bi bil danes tu, bi s tem avtom s spuščeno streho peljal družino naokoli, v tej popolni poosebitvi njegove čudovite osebnosti pa bi imel širok nasmeh,« je ob tem povedala Stacy Sager.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto