Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
V bazen med polnjenjem avta
Tesla
V bazen med polnjenjem avta
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
04.08.2022 01:36

Eden od zaviralcev elektrifikacije je mučno čakanje med dolgotrajnim polnjenjem. Tesla je zato svojim strankam ponudila rešitev.

Urša Prosenjak

Tesla vlaga v objekte okoli svojih polnilnih postaj. Ker nihče ne želi čakati, da se avto napolni, je Tesla začela iskati rešitve. Prvi rezultati so se začeli pojavljati v Evropi, natančneje v Nemčiji.

Tesla je začela partnerstvo z bk World za gradnjo salonov, opremljenih z avtomatskimi prodajnimi avtomati za kavo, hrano, pijačo, toaletne potrebščine in celo nekaj elektronike. A podjetje se ne ustavlja pri tem, v nemškem Hildnu je postavila tudi prenosni bazen, ki naj bi začel obratovati v četrtek.

Po navodilih, ki jih je objavila Tesla, bi bil bazen odprt od četrtka do nedelje, v času do 28. avgusta, od 14.00 do 19.00. Bazen si lahko delijo samo štiri osebe hkrati in ne dlje kot 10 minut. Do takrat, ko si oblečete kopalke, se malo osvežite, nato preoblečete in posušite, bi morala biti vaša baterija popolnoma napolnjena.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto