Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Koliko orehov spravimo pod pokrov Subaruja?
Živalsko kraljestvo
Koliko orehov spravimo pod pokrov Subaruja?
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
26.09.2022 17:50

Svet živali in umetno ustvarjen svet ljudi se pogosto križata na nenavadne načine. Če smo vsi skupaj strpni, so lahko prigode prav zabavne. Na tak način je svoje srečanje s prizadevno veverico vzela neka Američanka.

Urša Prosenjak

Lastnica Subaruja je za en teden odšla na počitnice, ko se je vrnila, pa jo je pod pokrovom motorja čakalo presenečenje. Veverica se je odločila ugotoviti, koliko orehov lahko shrani v predel motorja Subaruja.

»Odgovor je 558 orehov. Pod moj pokrov motorja lahko spravimo 558 orehov,« je lastnica avta zapisala ob objavi na družabnem omrežju. Dodala je še, da je veverico nežno spodila iz avta. »Lahko je obdržala večino svojih orehov, a mi je vseeno hudo, ker sem uničila ves njen trud.«

Objava je v nekaj dneh dosegla več kot 10.000 delitev, v komentarjih so ljudje pohvalili strpnost voznice in prizadevnost veverice, nekateri – očitno nekoliko manj izkušeni ljubitelji narave – pa so se čudili videzu orehov, saj niso še nikoli videli oreha v zunanji zeleni lupini in so prvi hip mislili, da gledajo jabolka.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto