Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Znana avtomobilska vplivnica v žiriji
WWCOTY
Znana avtomobilska vplivnica v žiriji
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
12.10.2022 08:00

Žiriji WWCOTY se je pridružila Nina Maria Weizenecker, z njenim imenovanjem pa zdaj žirija šteje 60 avtomobilističnih novinark iz 43 držav z vseh celin.

Urša Prosenjak

Kot hčerka avtomobilskega novinarja se je z avtomobilizmom srečala že v zgodnjem otroštvu, očetov poklic pa je verjetno odločilno vplival na to, da se je na enako karierno pot podala tudi sama.

Začela je delati pri spletnem mediju der-Autotester.de, kjer je bila odgovorna za aktivnosti na družbenih omrežjih. Leta 2018 je naredila naslednji korak kot avtomobilska novinarka in vplivnica NinaCarMaria. Osredotoča se na ustvarjanje visokokakovostnih videoposnetkov in fotografij, ki jih dnevno objavlja na portalu Autotester in na njenih lastnih kanalih.

»Še posebej se osredotočam na proizvajalce luksuznih in športnih avtomobilov, ker to moji sledilci želijo. Velik pomen pripisujem profesionalnim in uglajenim upodobitvam,« je povedala o svojem načinu dela. Proizvajalci jo zelo cenijo, kar ji na splošno daje močno edinstveno prodajno ponudbo. Trenutno dosega 2,2 milijona prikazov s svojimi videi in fotografijami iz meseca v mesec.

Svojim trenutno skoraj 200.000 sledilcem dnevno posreduje čustvene, stvarne in aktualne informacije, predvsem o visoko zmogljivih, plemenitih in ekskluzivnih vozilih.

»V čast in priznanje mojemu dosedanjemu delu je biti del svetovne komisije, ki z ženskega vidika prepoznava najboljše avtomobile leta. Kot je znano, ženske ne le kupujejo avtomobile, pač pa tudi močno vplivajo na nakupne odločitve v svoji družini,« pravi Nina.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto