Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Zažgani lasje in drugi čudni izdelki Elona Muska
Umetnost prodaje
Zažgani lasje in drugi čudni izdelki Elona Muska
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
18.10.2022 22:39

Podjetje The Boring Company je predstavilo dišavo, ki utegne postati najnovejši prodajni hit Elona Muska.

Urša Prosenjak

Ustanovitelj Tesle je dišavo poimenoval Burnt Hair in poudaril, da je »izdelek za vse spole«. Na voljo je v bleščeči rdeči steklenici, a glede na to, da jo bodo kupci dobili šele v prvem četrtletju leta 2023, ni jasno, ali bo dejansko dišalo po zažganih laseh ali morda po čem bolj prijetnem.

Musk je izdelek že objavil na Twitterju in zapisal, da je mogoče za nakup parfuma uporabiti dogecoins. Potrdil je tudi, da je bilo v nekaj urah po lansiranju dišave prodanih 20.000 stekleničk dišave. Ker vsaka stane 100 dolarjev, to predstavlja dobrih 2 milijona dolarjev prihodka za The Boring Company.

To še zdaleč ni edini nenavaden kos blaga Elona Muska, ki ga je lansiral v zadnjih letih. Sredi leta 2020 je Tesla začela prodajati rdeče satenaste kratke hlače z blagovno znamko po ceni 69.420 dolarjev. Kmalu zatem je Tesla izdala lastno tekilo za 250 dolarjev, ustrezno poimenovano Teslaquilla. Leta 2018 je The Boring Company prodal 20.000 metalcev ognja po 500 dolarjev, istega leta pa je Tesla prodal 200 desk za surfanje po 1500 dolarjev.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto