Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Na prvem zmenku ukradla avto in zbežala
Čudoviti svet aplikacij za zmenke
Na prvem zmenku ukradla avto in zbežala
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
13.11.2022 02:49

Uporaba aplikacij za zmenke je podobna brskanju po smeteh, le da v smeteh včasih najdemo celo kaj pogojno uporabnega. O tem, kakšno smetišče so tovrstne skupnosti, se je na lastni koži prepričal nek moški iz ameriške zvezne države Georgia.

Urša Prosenjak

Wesley Burson je v aplikaciji Plenty of Fish, ki je nekakšna v ZDA priljubljena različica aplikacije Tinder, spoznal na videz prijetno 37-letno Jenifer Lee Gray. Dogovorila sta se za zmenek in Wesley je ponjo v hotel, kjer je bivala, poslal Uber, ki jo je pripeljal k njemu.

Med preživljanjem prijetnega večera je Wesley začutil klic narave in se mu odzval. Toda medtem, ko je bil na stranišču, je zaslišal zvok svojega poltovornjaka, ki se je odpeljal. Takoj se mu je posvetilo, da je ženska s spletne aplikacije za iskanje ljubezni pobegnila z njegovim vozilom. Nemudoma je poklical policijo. Policisti so ukradeno vozilo kmalu izsledili in ga poskušali ustaviti, sprva neuspešno.

Grayeva je v poskusu pobega pospešila na več kot 160 km/h, lokalnim policistom pa je na pomoč priskočila še šerifova enota H.E.A.T. Eden izmed pripadnikov enote je nato na meddržavni cesti uporabil zavorne palice, da bi upočasnil pobeglo vozilo, nato pa izvedel PIT manever, da je žensko dokončno ustavil.

»Na meddržavni cesti je vozila nepremišljeno in s hitrostjo 160 km/h, poskušala zaviti in zadeti naš patruljni avto, medtem ko je on poskušal narediti manever PIT,« je povedal narednik Toby Nix po uspešno zaključenem pregonu.

Žensko so aretirali in prepeljali v bolnišnico Piedmont Newnan na oceno psihofizičnega stanja, nato pa so jo premestili v okrožni zapor Coweta in obtožili tatvine z odvzemom in begom oziroma poskusom izmuznitve policistu.

Ni pa znano, koliko časa po dogodku je Wesley Burton zapustil greznico aplikacij za spoznavanje žensk.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto