Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Teslino živo srebro in polnočna češnja
Nov odtenek
Teslino živo srebro in polnočna češnja
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
18.11.2022 02:49

Tesla je predstavila novo barvo in čeprav ne tekmuje z nekaterimi živahnimi barvami drugih prestižnih blagovnih znamk, vseeno pritegne poglede.

Urša Prosenjak

Nova barva se imenuje Quicksilver in se proizvaja izključno v nemškem proizvodnem obratu proizvajalca avtomobilov Gigafactory Berlin. V tej tovarni je napredna nova lakirnica, ki lahko nanese do 13 slojev barve. To posebno Teslo Model Y je proizvajalec avtomobilov predstavil na nedavnem dogodku Auto Zurich v Švici.

Teslina trenutna barvna paleta je precej omejena, vendar proizvajalec avtomobilov že nekaj časa načrtuje povečanje ponudbe z berlinsko lakirnico. Quicksilver se lesketa se pod lučmi in poudarja nekatere oblikovne linije avta.

To pa ni edina nova barva , ki jo je Tesla nedavno uvrstila v ponudbo v Nemčiji. Barva, imenovana Midnight Cherry Red, bo prav tako nastajala v Berlinu.

Nov odtenek Quicksilver je bil dodan konfiguratorju Teslinega Modela Y v Nemčiji in zdi se, da je že precej priljubljen, saj so predvideni dobavni roki Modelov Y, pobarvanih v to barvo, načrtovani za obdobje od februarja do aprila 2023, medtem ko so Modeli Y s Teslinimi starimi barvami predvideni za dostavo med decembrom 2022 in februarjem 2023. Medtem pa bodo modeli, naročeni v Midnight Cherry Red, dostavljeni šele med majem in julijem 2023.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto