Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Ko se Twingo znajde sredi drame med Shakiro in Piquejem
Maščevanje
Ko se Twingo znajde sredi drame med Shakiro in Piquejem
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
18.01.2023 01:28

Svet športa in estrade je pred časom presunil razhod pevke Shakire in nedavno upokojenega nogometaša Gerarda Piqueja. Njuna zasebna drama, ki se seveda odvija pred očmi javnosti, pa je dobila pred dnevi preobrat, ki je pritegnil tudi svet avtomobilizma.

Urša Prosenjak

Shakiro naj bi mož zapustil zaradi pol mlajše ženske. Pevka se mu je maščevala s pesmijo, v kateri se je ponorčevala iz njegovih življenjskih odločitev. Skladba, ki je čez noč postala največkrat predvajana latino pesem na YouTubeu, vsebuje besedilo, ki gre približno tako: »Zamenjal si Ferrarija za Twinga, Rolex za Casio.« Dodala je še verz o tem, da je sama pri 45-ih vredna dveh 22-letnic, kolikor let šteje njena tekmica.

Ko se Twingo znajde sredi drame med Shakiro in Piquejem

Besedilo je naletelo na buren odziv oboževalcev, od Piquejevih navijačev, ki so skočili v bran legendarnemu branilcu Barcelone, ljubiteljev Renaultovega malčka, ki so se postavili v bran malemu Francozu, nenazadnje pa tudi do španske podružnice Renaulta, ki se je na pesem odzvala z objavo na družabnem omrežju, v kateri so objavili sliko rdečega Twinga s številko 22.

Shakirina maščevalna pesem, ki je bila predvsem namenjena prevarantskemu bivšemu, pa je nepričakovano koristila Renaultu. Googlovi podatki kažejo skokovit porast iskalnih gesel »Twingo«, »Renault Twingo« in »cena Twinga« v špansko govorečih državah, presenetljivo veliko pa je bilo tudi iskalnega gesla »kaj je Twingo«, kar kaže na pomanjkanje poznavanja tega avtomobila v določenih predelih. Zanimivo pa je, da je bila leta 1995 prav Shakira kot vzhajajoča pevka povabljena na avtomobilski salon v Bogoto, da bi tam predstavljala prihajajoči Renaultov model in je bila tako kolumbijski obraz Twinga.

Ko se Twingo znajde sredi drame med Shakiro in Piquejem

A vrnimo se nazaj. Čeprav se strinjamo, da je Shakira res precej privlačnejša od pol mlajše naslednice, pa je bil odziv njenega bivšega moža legendaren. Ko je že izgledalo, da je zvezdnica izvedla popolno glasbeno maščevanje, kot že mnoge v ljubezni razočarane glasbenice pred njo, je Pique vrnil udarec. Najprej so ga na nekem dogodku opazili z uro znamke Casio, ki ji je sledila njegova objava na družabnem omrežju: »Casio je za vse življenje.«

Ko se Twingo znajde sredi drame med Shakiro in Piquejem

Na videz neželeno medijsko pozornost, ki mu jo je priskrbela bivša žena, pa je obrnil v svoj prid. Casio je postal sponzor novoustanovljene King's League, s katero želi Pique približati nogomet mlajšim generacijam in jim omogočiti treniranje skupaj z nekdanjimi profesionalci kot so Iker Casillas, Sergio Aguero, Joan Capdevila, Chicharito Hernandez in Javier Saviola. Za veliki finale pa je poskrbel, ko se je na dogodek svoje King's League pripeljal – s Twingom!

Ko se Twingo znajde sredi drame med Shakiro in Piquejem

Shakirin napad s pesmijo je Pique tako bolj mojstrsko ubranil kot marsikateri napad v Barceloni, zmagovalec zgodbe pa je seveda mali Twingo, ki se je pred radovednimi očmi javnosti izkazal dovolj velik za 194 cm visokega nogometnega zvezdnika.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto