Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Ko želiš za vsako ceno natočiti gorivo v Teslo
Video
Ko želiš za vsako ceno natočiti gorivo v Teslo
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
21.01.2023 01:29

Kljub vse večji prisotnosti električnih avtomobilov je javnost še vedno razmeroma slabo seznanjena z njimi, o čemer pričajo nenavadni dogodki, ki se občasno zgodijo. Neredko se kakšen voznik z električnim avtomobilom pripelje na bencinsko črpalko in poskuša natočiti gorivo.

Urša Prosenjak

Eden zadnjih tovrstnih pripetljajev se je zgodil v dvema Američankama, dogodek pa je posnel voznik, ki je čakal v koloni za njima. Opazovalec bi lahko sicer posumil, da je video zaigran, a bi v tem primeru morali biti ženski zares izvrstni igralki.

Avtor posnetka se je odločil dokumentirati dogajanje, ko je opazil, da je na črpalko zapeljal Tesla Model 3 in se postavil k točilnemu mestu. Iz avta sta izstopili dve ženski in voznica je dvignila prednji pokrov, da bi preverila, ali se pod njim skriva pokrov rezervoarja za gorivo. Njuna odločenost je tolikšna, da snemalec celo vpraša svojega sopotnika, ali v Teslo res ni možno natočiti goriva, saj ima občutek, da se drugim strankam prizor ne zdi posebno nenavaden.

Dekleti v sprednjem prtljažniku seveda ne najdeta rezervoarja, a voznica vseeno poprime za ročko za točenje goriva in še naprej išče. Na tej točki opazijo nenavadno situacijo tudi ostali. Po nekaj trenutkih ženski skleneta, da mora biti rezervoar nekje drugje in se pomakneta k zadnjemu delu avta. Moški, ki snema, se vendarle odloči, da se bo vmešal in jima pojasnil, zakaj ne najdeta rezervoarja. Voznica pojasnjuje, da ne ve ničesar o avtu, ker ji ga je fant pravkar podaril, zato jima moški pokaže vtičnico. Ženski se razveselita in skušata vanjo vstaviti točilno ročko, preden jima pojasni, da morata avto priključiti na elektriko in ga na tak način napolniti. Dekleti mu ne verjameta, zato avtor posnetka obupa in odide, a ne preden posname še njun poskus natočiti gorivo v posodo za tekočino za vetrobransko steklo.

Video je skoraj preveč bizaren, da bi bil resničen, vendar si mislimo, da bi verjetno bil posnet v drugačni tehniki in z drugačno kvaliteto, če bi šlo za režiran film. Po drugi strani pa je skoraj boleče verjeti, da obstajajo ljudje kot nepoučena ženska s posnetka in njen brezbrižni partner, ki ji je očitno kupil avto, ne da bi se z njo kakorkoli pogovoril o njem.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto