Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Čevlji iz varnostnih blazin in volanskega usnja
Novost
Čevlji iz varnostnih blazin in volanskega usnja
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
24.01.2023 02:59

Toyoda Gosei in Asics sta v sodelovanju ustvarila revolucionaren nov športni copat, narejen iz tkanine varnostnih blazin in volanskega usnja.

Urša Prosenjak

Toyoda Gosei je del skupine Toyota in je vodilni proizvajalec materiala za varnostne blazine, ki je znan po vzdržljivosti, moči in varnosti, Asics pa je priznan proizvajalec kakovostne športne obutve. Podjetji sta združili svoja znanja in izdelali obutev, ki ni le modna, pač pa tudi zagotavlja optimalno udobje in zaščito.

Nove trajnostne superge imajo zgornji del iz odvečne tkanine varnostnih blazin iz proizvodnje. Tkanina varnostne blazine je trpežna in sposobna prenesti zahteve vsakodnevnega nošenja. Ta material je tudi lahek, zaradi česar je čevelj prijeten za nošenje. Zgornji del je zasnovan tako, da se oblikuje po obliki stopala, kar zagotavlja prileganje.

Podplat je izdelan iz volanskega usnja, prav tako recikliranega iz odvečnih materialov, uporabljenih pri izdelavi. Usnje, ki je znano po svojem oprijemu in vzdržljivosti, je tudi vodoodporno, zaradi česar je popolno za mokre ali spolzke pogoje.

Materiale, ki ostanejo pri proizvodnji varnostnih blazin in volanskih obročev, bi sicer težko reciklirali. Toyoda Gosei zato iz njih izdeluje torbe, peresnice in druge izdelke pod ekološko blagovno znamko Re-S.

Prva linija trajnostne obutve bo Asics Sportstyle, ki se ponaša z elegantnim, modernim videzom. Kombinacija blaga varnostne blazine in volanskega usnja ustvarja edinstveno teksturo, ki je hkrati vizualno privlačna in funkcionalna. Na voljo bodo tudi drugi modeli Asics. Prodaja se bo začela konec januarja.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto