Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Članica ekipe je postala priznana ameriška novinarka
WWCOTY
Članica ekipe je postala priznana ameriška novinarka
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
07.02.2023 03:45

Tamara Warren, ena najbolj priznanih avtomobilskih novinark v Združenih državah, je postala članica žirije Svetovni avto leta po izboru žensk.

Urša Prosenjak

Tamara Warren trenutno upravlja Le Car (LeCar.co), platformo za svetovanje in vsebine, namenjeno bolj vključujočemu pristopu k izobraževanju o mobilnosti za potrošnike.

V zadnjih letih je raziskovala nakupovalne navade in preference potrošnikov prek Le Car, njene storitve svetovanja pri nakupovanju avtomobilov pa omogočajo posamezniku prilagojeno izkušnjo nakupa, lastništa in boljšega razumevanja električnih vozil. To delo ji je pomagalo tesneje uskladiti avtomobilsko novinarstvo s potrebami vsakdanjih kupcev, obenem pa postavlja v ospredje ženske, ki predstavljajo večino potrošnikov v avtomobilski industriji.

»Spol in inkluzivnost sta bistvenega pomena za moj pogled na svet. Eden od razlogov, zakaj se nagibam k poročanju o avtomobilih, je izboljšanje prepoznavnosti na področju, kjer so ženske premalo zastopane. Ponosna sem, da podpiram organizacije, kot je Women's World Car of the Year, ki spodbujajo mojo osebno misijo,« je povedala ob svojem vstopu v WWCOTY.

Tamara Warren se je začela ukvarjati z avtomobilističnim novinarstvom leta 2002 kot pripravnica pri reviji AutoWeek Magazine. V zadnjih dveh desetletjih je pisala o številnih vidikih avtomobilske industrije, ki zajemajo tehnologijo, oblikovanje, prihodnjo mobilnost, trajnost, infrastrukturo, luksuz, poslovanje, klasiko, motošport, avtomobilsko kulturo, ocene in novice. Intervjuvala je na stotine vodilnih delavcev v industriji in avtomobilskih navdušencev ter testirala na tisoče avtomobilov.

Doslej je pisala za več kot 160 publikacij, vključno z The New York Times, Car and Driver, Motor Trend, AutoWeek, Esquire, Elle, Fortune, Vox, Tech Crunch in Ars Technica.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto