Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Brazilija se pridružuje žiriji
WWCOTY
Brazilija se pridružuje žiriji
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
14.02.2023 01:01

Isadora Lima Carvalho, novinarka in urednica brazilskega medija Quatro Roda, je postala 63. članica žirije Svetovni avto leta po izboru žensk.

Urša Prosenjak

Isadora Lima Carvalho je svojo kariero začela pri reviji Quatro Rodas, eni glavnih publikacij v Braziliji. ​​Kasneje je prevzela mesto koordinatorke vsebin Webmotors, enega največjih spletnih portalov z avtomobilskimi oglasi v Braziliji. Tam je ostala dve leti, v tem obdobju pa je urejala tudi YouTube kanal.

Julija 2020 se je vrnila h Quatro Rodas kot novinarka in koordinatorka vsebin za YouTube kanal, ki se je od takrat povečal s 130.000 naročnikov na več kot 400.000 v dobrih dveh letih, njihovi videoposnetki pa imajo več kot dva milijona ogledov na mesec.

Dvakrat zapored je prejela novinarsko nagrado SAE Brasil, Združenja avtomobilskih inženirjev, za svoje vsebine o modernizaciji klasičnih avtomobilov in za oceno Tesle Modela 3.

»V čast mi je biti del žirije WWCOTY. To je edinstvena institucija, ki v družbi krepi vlogo ženskega avtomobilskega novinarstva in tudi žensk kot potrošnic in uporabnic avtomobilskih informacij,« je povedala Isadora Lima Carvalho.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto