Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Kombi za seksi fotografije in opoldanski užitek
Valentinovo
Kombi za seksi fotografije in opoldanski užitek
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
14.02.2023 05:05

Nek kanadski hotel je parom pripravil posebno ponudbo za valentinovo: romantičen zmenek v kombiju, ki omogoča tudi čutno kuliso za erotične fotografije.

Urša Prosenjak

Hotel Zed je na eni izmed svojih lokacij postavil kombi Chevrolet G20 iz leta 1978, ki so ga poimenovali »Shaggin' Wagon«. Gre za besedno igro, shag je namreč vrsta materiala, iz katerega so narejene zelo mehke preproge, kakršna je tudi v kombiju, obenem pa beseda shagging pomeni spolni odnos. Kombi opisujejo kot ljubezensko gnezdece, parkirano v gozdu za hotelom, v njem pa so ustvarili idealno vzdušje za vroč zmenek z dragim ali drago, kjer je mogoče posneti tudi najrazličnejše erotične budoir fotografije.

Kombi za seksi fotografije in opoldanski užitek

S promocijo so začeli že 1. februarja, ko so na vseh treh lokacijah hotelske verige postavili kartonske kulise kombija, s katerimi so se mimoidoči lahko fotografirali in objavili svoje slike na Instagramu. Za vsako fotografijo, ki jo bodo uporabniki objavili s hashtagom #zedshagginwagon, bo hotel doniral 1 kanadski dolar neprofitni organizaciji Good Night Out, ki se bori proti spolnemu nasilju.

Kombi za seksi fotografije in opoldanski užitek

Ob prazniku zaljubljencev hotel na vseh enotah vsako leto ponuja tudi »Valentinovega opoldanca«, triurno nemoteno zabavo v eni izmed hotelskih sob, po promocijski ceni 69 kanadskih dolarjev (približno 50 evrov). Če gosta ugotovita, da ne bosta potrebovala vseh treh ur v sobi, jima hotel ponuja še post-opoldanca, ki so ga opisali kot »zelo seksi pladenj afrodiziakov in valentinovih koktajlov«, kar se sicer sliši bolj kot dejavnost, primerna kot uvod v opoldansko romantiko.

Kombi za seksi fotografije in opoldanski užitek

»Hotel Zed z opoldancem izraža upor proti dolgočasnim tradicijam valentinovega in ponuja zabavo,« je povedala direktorica hotelske verige Mandy Farmer. »Letošnji kombi Shaggin' Wagon je namenjen poudarjanju pozitivnega odnosa do spolnosti in spodbujanju k pogovoru.«

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto