Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Ford Ranger na prireditvi Slovenka leta
Najboljši pick-up po izboru žirije WWCOTY
Ford Ranger na prireditvi Slovenka leta
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
06.03.2023 00:23

Žirija Svetovni avto leta po izboru žensk je naziv najboljšega letošnjega pick-upa podelila Fordovemu Rangerju. Uradno se v Sloveniji še ni predstavil, se je pa diskretno pokazal na dogodku, ki je na svoj način blizu tudi žiriji WWCOTY.

Urša Prosenjak Ford Slovenija

Minuli petek so v Cankarjevem domu razglasili Slovenko leta 2022, ki so jo med kandidatkami, ki so v zadnjem letu pokazale številne izjemne vrline, izbrali bralci revije Jana. Izbor ima v slovenskem prostoru podobno vlogo, kot ga ima žirija Svetovni avto leta po izboru žensk – oba priznavata in poudarjata vlogo žensk na različnih področjih.

Ford Ranger na prireditvi Slovenka leta

Nominiranke in zmagovalko, Mileno Zupančič, je že v preddverju pozdravil Ford Ranger s cvetjem, na sebi pa je imel tudi priznanje Najboljši pick-up leta 2023 po izboru žirije WWCOTY.

Ford Ranger na prireditvi Slovenka leta

Ford Ranger se je kot najboljši pick-up uvrstil tudi v tekmo za glavno nagrado, prestižni naziv Svetovnega avta leta 2023 po izboru žensk. Absolutni zmagovalec, ki bo eden izmed šestih zmagovalcev posameznih kategorij, bo znan na predvečer mednarodnega dneva žensk, 7. marca 2023.

Ford Ranger na prireditvi Slovenka leta

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto