Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Vzgojni vandalizem
Neobičajen ukrep
Vzgojni vandalizem
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
07.03.2023 06:31

Naloga staršev je, da svoje otroke vzgojijo, dokler je za to še čas. Če zamudijo pravi trenutek, pa nekateri starši poskušajo zamujeno nadoknaditi na drastične načine. Nekaj podobnega je poskusil nek oče v Španiji, vendar je šel za odtenek predaleč.

Urša Prosenjak Policija Logrono

Zaskrbljeni oče je spoznal, da ne more prepričati svojega odraslega sina, naj v vinjenem stanju ne sede za volan svojega BMW-ja. Takrat se je odločil vzeti stvari v svoje roke. S cepinom je razbil okna na luksuznem športnem kupeju in napravil vdrtine na karoseriji in kolesih. Človek se pri tem vpraša, zakaj ni le izpustil zraka iz pnevmatik.

Dogodek se je pripetil v začetku meseca na severu Španije. Mimoidoči, ki je bil priča vandalizmu, je poklical policijo. Ko je patrulja prispela na kraj dogodka, so opazili SUV, ki je bežal s prizorišča. Kmalu za tem je druga patrulja ustavila avto in preverila identiteto dveh moških v njem. Za volanom je bil oče, na sopotnikovem sedežu pa je sedel njgov 32-letni sin.

Oče je naposled pojasnil policiji, kaj se je zgodilo. Sinu je želel preprečiti vožnjo pod vplivom alkohola, zato se je z njim sprl. Ni mu uspelo sinu odvzeti ključev, zato mu je vožnjo onemogočil drugače.

Ni znano, ali so se policisti odločili ukrepati proti njemu, v vsakem primeru pa lahko zgodbo vidimo kot zgodbo s srečnim koncem. Pijan človek za volanom visoko zmogljivega avta s pogonom na zadnjih kolesih je recept za katastrofo in veliko hujše posledice od nekaj udrtin in razbitih oken.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto