Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Pobeg za vsako ceno
Zaplemba avta
Pobeg za vsako ceno
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
16.03.2023 14:11

V finančno negotovih časih žal niso redki primeri, ko kupcu, ki ne more plačevati obrokov posojila za nakup avta, vozilo zaplenijo. Ljudje so v poskusih, da bi to preprečili, precej izvirni in iznajdljivi, toda nek Američan je to prakso ponesel na povsem novo raven.

Urša Prosenjak

Voznik BMW-ja se je v New Yorku soočil z grozečo zaplembo vozila, a je bil trdno odločen, na mu Bavarca Serije 5 ne bodo odpeljali. Čeprav je vlečno vozilo že natovarjalo avto, je poskušal z vzvratno vožnjo pobegniti. Poteza se ni izkazala kot najboljša odločitev, saj se je prednji odbijač odtrgal. Voznik je izstopil iz avta, ocenil situacijo in neuspešno poskušal pritrditi odbijač nazaj, ko pa je videl, da je škoda že narejena, se je nameril nadaljevati s preprečevanjem zaplembe.

Izterjevalci, ki so prišli po BMW, so dogajanje posneli, obenem pa voznika skušali opozoriti na škodo, ki jo povzroča svojemu avtu. Nič ni zaleglo. Naposled se je osvobodil z vlečne prikolice in pri tem skoraj povozil svojega otroka, ki je stal za avtom, nato pa je pobegnil čez trato, kar pa je zgolj preložilo neizbežno zaplembo na drugič.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lock Prod???????????? (@zoetv)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lock Prod???????????? (@zoetv)

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto