Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Žiriji se pridužuje edina gvatemalska avtomobilistična novinarka
WWCOTY
Žiriji se pridužuje edina gvatemalska avtomobilistična novinarka
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
18.03.2023 01:44

Žiriji Svetovni avto leta po izboru žensk (WWCOTY) se je pridužila gvatemalska novinarka Monika Marroquin.

Urša Prosenjak

Televizijska novirnaka Monika Marroquin je edina avtomobilistična novinarka v Gvatemali. Z njenim imenovanjem v žirijo šteje WWCOTY 65 članic iz 47 držav.

Odkar je leta 2012 začela poklicno kariero, je Marroquinova delala za latinskoameriške kanale, kot sta Speed ​​in Fox Sports 3. Trenutno vodi na televiziji TSR_todo sobre ruedas avtomobilistično tedensko oddajo, ki je na sporedu že 18 let in vključuje novice iz avtomobilske industrije, teste izdelkov, intervjuje s strokovnjaki ter nasvete o vzdrževanju in popravilu vozil.

»Ena izmed stvari, ki mi je pri mojem delu najbolj všeč, je, da lahko razbijam stereotipe. Avtomobilska industrija je zasnovana za moške, a v zadnjih letih smo se ženske prebile v industrijo. Dokazujemo, da smo prav tako dobre na tem področju,« je povedala ob svoji pridružitvi žiriji, ki jo sestavljajo izključno avtomobilisitične novinarke.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto