Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Na Kitajskem kupijo ženske več Ferrarijev kot kjerkoli drugje
Luksuzni avtomobili
Na Kitajskem kupijo ženske več Ferrarijev kot kjerkoli drugje
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
11.08.2023 19:12

Kitajska je postala prva država na svetu, kjer ženske kupijo več kot četrtino prodanih Ferrarijev.

Urša Prosenjak
V zadnjih petih letih so ženske predstavljale povprečno 26 odstotkov kupcev italijanske znamke superšportnikov na Kitajskem. To znatno presega delež Ferrarijev, prodanih ženskam v kateri koli drugi državi. Prav tako se je povečalo število žensk, ki se prijavljajo na dogodke v organizaciji Ferrarija, kot je usposabljanje za vožnjo dirkalnih avtomobilov, kažejo pa tudi vse večje navdušenje nad znamko. 
 
Kitajke, ki kupujejo Ferrarije, so največkrat zaposlene na vodilnih delovnih mestih v tehnološki industriji, nepremičninske podjetnice in zelo premožne. Ferrari ni želel razkriti več podrobnosti o svojih strankah, podjetje pa poskuša ohraniti približno 10-odstotni delež svetovne prodaje na Kitajskem.
 
Po lanskem poslovnem poročilu so Kitajska, Hongkong in Tajvan z okoli 1600 avtomobili predstavljali 12 odstotkov celotne prodaje. Kitajska ima drugo največje število milijarderjev na svetu, Kitajke pa prevladujejo na seznamih najbogatejših žensk v Aziji.
Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto