Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Mavrični Bentley proti diskriminaciji
Velika Britanija
Mavrični Bentley proti diskriminaciji
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
04.09.2023 22:54

Bentley je pred nedavnim podprl dogodek Manchester Pride z edinstveno poslikanim Bentleyjem Continental GTC.

Urša Prosenjak

Kabriolet je z vzorcem mavričnih črt nastopil na paradi, ki je namenjena predstavitvi solidarnosti in zagovarjanju pravic LGBTQ+. Manchester Pride je eden največjih tovrstnih dogodkov v Veliki Britaniji, promovira pa svet, kjer lahko vsi ljudje svobodno živijo in ljubijo brez predsodkov. Parada slavi doseženi napredek, hkrati pa še naprej ozavešča, prinaša upanje in navdihuje druge, da se spopadejo z diskriminacijo.

Mavrični Bentley proti diskriminaciji

Poslikavo je ustvaril Rick Morris, CGI umetnik in oblikovalec pri Bentleyju, osredotočil pa se je na klasične mavrične barve gibanja. S svojim delom je želel podati preprosto, a drzno in neposredno izjavo. Želel je, da bi ljudje, ki vidijo Continental GTC, razumeli, kaj ta avto predstavlja, ne glede na njihovo poznavanje skupnosti LGBTQ+. Z uporabo linij in oblike GTC je Morris zasnoval umetniško delo, v katerem se več črt križa, da bi ustvarili diamantni vzorec, ki predstavlja Bentleyjeve vzorce notranjih prešitih odej.

Mavrični Bentley proti diskriminaciji

Poleg Continental GTC se je parade ponosa Manchester Pride udeležilo 75 Bentleyjevih sodelavcev, vključno s partnerji in podporniki. Ta udeležba je pomagala okrepiti sporočilo, da si proizvajalec avtomobilov prizadeva ustvariti kulturo, v kateri se vsi zaposleni počutijo udobno, ko na delovno mesto prinesejo svoj pravi, pristni jaz.

Mavrični Bentley proti diskriminaciji

Po besedah ​​Karen Lange, članice uprave za človeške vire pri Bentley Motors, barvito odet Continental GTC odraža raznolikost podjetja na njegovem sedežu in po svetu. »Vključevanje ostaja celoletna obveza za Bentley,« je dejala.

Mavrični Bentley proti diskriminaciji

Bentley je poleg podpore pravicam LGBTQ+ skupnosti uvedel spremembe za okoljsko trajnost, vključno s tem, da je njegova tovarna postala ogljično nevtralna, na ozemlju podjetja pa je postavil tudi več čebelnjakov.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto