Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Slasten podvig Charlesa Leclerca
Formula 1
Slasten podvig Charlesa Leclerca
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
26.04.2024 03:28

Sladkosnedni navijači Ferrarija in Charlesa Leclerca se lahko letos zares veselijo poletnih mesecev in sezone sladoleda.

Urša Prosenjak

Charles Leclerc, dirkač Formule 1, ki vozi za ekipo Ferrari, ni nikoli skrival svoje ljubezni do sladoleda. Želel pa si je tudi, da bi lahko užival v sladoledu brez kompromisov, s popolnim ravnovesjem okusa in lahkotnosti, da bi si ga lahko privoščil pogosteje. Njegova vizija sveta, kjer bi se lahko brezskrbno prepustil užitku sladoleda, se je uresničila zahvaljujoč mojstrom sladoledarske umetnosti Federica in Guida ter ob podpori Nicolasa Todta .

Z vizijo Charlesa Leclerca se je tako rodila blagovna znamka Lec, ki predstavlja okusen sladoled z zmanjšano vsebnostjo kalorij. Na voljo bo pet okusov: vanilijev Vanillove, karamelni Salty Carammmel, pistacijev Swirly Pistachi-oh!, sladoled z okusom arašidov in karamele Peanut Caramel Tango in seveda čokoladna klasika Chocolate Crunch.

Sladoled Lec, ki je bil pred dnevi lansiran na prvem tržišču v Italiji, bo čez čas predvidoma dosegel tudi druge države, ni pa podatkov o tem, ali prihaja tudi k nam. Pri sosedih ga je možno kupiti v trgovskih verigah Esselunga, IPER La grande i, Bennet, Borello Supermercati in Despar-Eurospar-Interspar.

Vzdevek:

Prijava omogoča lažje komentiranje.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto