Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
#
Novice
Senzacija24.03.2023
Triletnik za volanom Ferrarija
V zadnjem času je postal spletna senzacija fantek, ki je bržkone najmlajši voznik Ferrarija v zgodovini. Ali najmlajši voznik sploh kakršnegakoli avtomobila.
WWCOTY18.03.2023
Žiriji se pridužuje edina gvatemalska avtomobilistična novinarka
Žiriji Svetovni avto leta po izboru žensk (WWCOTY) se je pridužila gvatemalska novinarka Monika Marroquin.
Zaplemba avta16.03.2023
Pobeg za vsako ceno
V finančno negotovih časih žal niso redki primeri, ko kupcu, ki ne more plačevati obrokov posojila za nakup avta, vozilo zaplenijo. Ljudje so v poskusih, da bi to preprečili, precej izvirni in iznajdljivi, toda nek Američan je to prakso ponesel na povsem novo raven.
Ups!15.03.2023
Po pomoti odklenil in odpeljal napačno Teslo
Tehnologija je čudovita stvar. Razen kadar ni. Nek kanadski lastnik Tesle je to občutil na lastni koži.
Ford13.03.2023
Samo za moške: avto brez brisalcev, smernikov in gretja
Vse od prvega avtomobila v zgodovini so večino zaslug za razvoj danes nepogrešljivega stroja poželi moški, čeprav je nemalo izumov prišlo izpod rok žensk. Kakšni pa bi pravzaprav bili današnji avtomobili brez žensk? Na to vprašanje so poskusili odgovoriti pri Fordu.
Zanimivosti10.03.2023
Pozor, slon na cesti!
Sloni so močne, vendar umirjene živali. Od njih ne pričakujemo ogrožujočega vedenja, ki bi za mimoidoče lahko predstavljalo resno nevarnost. Nek tajski voznik pa je doživel izkušnjo, ki je ovrgla vse te domneve.
WWCOTY07.03.2023
Kia Niro je najboljši letošnji avto po izboru novinark
63 avtomobilističnih novinark iz 43 držav na petih celinah je izbralo najboljši avtomobil leta 2023.
Neobičajen ukrep07.03.2023
Vzgojni vandalizem
Naloga staršev je, da svoje otroke vzgojijo, dokler je za to še čas. Če zamudijo pravi trenutek, pa nekateri starši poskušajo zamujeno nadoknaditi na drastične načine. Nekaj podobnega je poskusil nek oče v Španiji, vendar je šel za odtenek predaleč.
Najboljši pick-up po izboru žirije WWCOTY06.03.2023
Ford Ranger na prireditvi Slovenka leta
Žirija Svetovni avto leta po izboru žensk je naziv najboljšega letošnjega pick-upa podelila Fordovemu Rangerju. Uradno se v Sloveniji še ni predstavil, se je pa diskretno pokazal na dogodku, ki je na svoj način blizu tudi žiriji WWCOTY.
Porsche04.03.2023
Justin Bieber za volanom umetniškega avta
Justin Bieber je v svoj vozni park dodal novo nenavadno pridobitev.
WWCOTY28.02.2023
Filipinske ženske so dobile svoj glas
V mednarodni strokovni žiriji bo sodelovala tudi filipinska novinarka.
ZDA27.02.2023
Psom prepovedano držanje glave skozi okno!
Lastniki psov na Floridi kmalu ne bodo več smeli svojih štirinožcev prevažati kakorkoli bi si želeli. Senat namreč obravnava nov zakon, ki bo – če bo sprejet – prepovedal vožnjo s psom v naročju, prav tako pa pes ne bo smel držati glave skozi okno premikajočega avta.
Rekord23.02.2023
Rekord za Pininfarino in indijske voznice
Renuka Kirpalani, novinarka Autocar India in članica žirije WWCOTY, je uradno postala najhitrejša Indijka na svetu. Rekord je dosegla s Pininfarina Battista Hyper GT, ki je tako postal rekorder tudi sam zase in premagal Rimčevo Nevero.
Čokolada20.02.2023
Najslajša Mazda Miata na svetu
Mazda MX-5, znana tudi kot Miata, je simpatičen avto že v svoji naravni obliki, čokolada pa njeno privlačnost le še poveča.
Svetovni avto leta po izboru žensk15.02.2023
Znani so zmagovalci posameznih kategorij in finalisti za leto 2023
Žirija Svetovni avto leta po izboru žensk (WWCOTY) je izbrala zmagovalce šestih letošnjih kategorij. Ta vozila predstavljajo odličnost v svojih segmentih na podlagi varnosti, vožnje, udobja, tehnologije, dizajna, učinkovitosti, vpliva na okolje in razmerja med kvaliteto in ceno.
Valentinovo14.02.2023
Kombi za seksi fotografije in opoldanski užitek
Nek kanadski hotel je parom pripravil posebno ponudbo za valentinovo: romantičen zmenek v kombiju, ki omogoča tudi čutno kuliso za erotične fotografije.
WWCOTY14.02.2023
Brazilija se pridružuje žiriji
Isadora Lima Carvalho, novinarka in urednica brazilskega medija Quatro Roda, je postala 63. članica žirije Svetovni avto leta po izboru žensk.
WWCOTY07.02.2023
Članica ekipe je postala priznana ameriška novinarka
Tamara Warren, ena najbolj priznanih avtomobilskih novinark v Združenih državah, je postala članica žirije Svetovni avto leta po izboru žensk.
WWCOTY02.02.2023
Srbija se pridružuje žiriji Svetovni avto leta po izboru žensk
Žiriji Svetovni avto leta po izboru žensk se pridružuje Tina Vujanović, izvršna urednica avtomobilizma pri Nova.rs. Ekipo WWCOTY zdaj sestavlja 63 avtomobilskih novinark iz 46 držav.
Novost24.01.2023
Čevlji iz varnostnih blazin in volanskega usnja
Toyoda Gosei in Asics sta v sodelovanju ustvarila revolucionaren nov športni copat, narejen iz tkanine varnostnih blazin in volanskega usnja.
Video21.01.2023
Ko želiš za vsako ceno natočiti gorivo v Teslo
Kljub vse večji prisotnosti električnih avtomobilov je javnost še vedno razmeroma slabo seznanjena z njimi, o čemer pričajo nenavadni dogodki, ki se občasno zgodijo. Neredko se kakšen voznik z električnim avtomobilom pripelje na bencinsko črpalko in poskuša natočiti gorivo.
Izbira20.01.2023
Najljubša barva na Otoku je...
Britanci so se lani že četrto leto zapored najpogosteje odločali za neizrazit monokromatski odtenek novih avtomobilov.
Maščevanje18.01.2023
Ko se Twingo znajde sredi drame med Shakiro in Piquejem
Svet športa in estrade je pred časom presunil razhod pevke Shakire in nedavno upokojenega nogometaša Gerarda Piqueja. Njuna zasebna drama, ki se seveda odvija pred očmi javnosti, pa je dobila pred dnevi preobrat, ki je pritegnil tudi svet avtomobilizma.
WWCOTY17.01.2023
Ekipi se pridružuje urednica uglednega avtomobilističnega medija
Žirija WWCOTY je v svoje vrste sprejela novo članico. Ekipi se je pridružila Američanka Elana Scherr, višja urednica Car and Driver. Žirijo zdaj sestavlja 62 avtomobilističnih novinark z vsega sveta.
© Copyright 2017-2022 NjenAvto