Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
#
Novice
WWCOTY29.01.2024
Znani so zmagovalci posameznih kategorij za leto 2024
Žirija Svetovni avto leta po izboru žensk (WWCOTY) je izbrala zmagovalce petih letošnjih kategorij. Ta vozila predstavljajo odličnost v svojih segmentih na podlagi varnosti, vožnje, udobja, tehnologije, dizajna, učinkovitosti, vpliva na okolje in razmerja med kvaliteto in ceno.
Bugatti27.12.2023
Zakonca z ujemajočima avtomobiloma
Podobno kot se nekateri pari odločijo za ujemajoče tetovaže, sta si ameriška zakonca omislila ujemajoča avtomobila. To niti ne bi bilo toliko nenavadno, če ne bi bila avtomobila izjemno redka in po meri narejena Bugattija.
Nissan Ariya20.12.2023
Zakonca Ramsey prispela z električnim vozilom na južni tečaj
Deset mesecev je minilo, odkar sta se zakonca Julie in Chris Ramsey odpravila na drzno pustolovščino – prepotovati razdaljo od severnega do južnega tečaja izključno z električnim avtomobilom. Njuna pustolovščina je končana, v teh dneh sta prispela na cilj.
Bugatti19.12.2023
Darilo za ženin 70. rojstni dan
V jeseni življenja se mnoge voznice raje odločijo za vožnjo mestnega malčka in še to le za nujne opravke, ali pa celo krmilo kar prepustijo soprogu, pa nekatere tudi pri 70-ih ohranijo ljubezen do vožnje in avtomobilov.
Registrske oznake16.12.2023
Tablice po meri: kakšne so in koliko stanejo?
Registrska tablica je za nekatere voznike nekaj samoumevnega, kar pač mora biti na avtu, drugi pa v njej vidijo priložnost, da avtu še bolj dodajo svojo osebno noto in si omislijo tablico po naročilu.
Le za posebne priložnosti14.12.2023
Posebna izdaja Bentleyevega medu
Leta 2019 je Bentley ob svoji tovarni v angleškem mestu Crewe namestil nekaj čebeljih panjev, ki so podjetju pomagali postati bolj okolju prijazno, obenem pa so nekaj medu, ki ga je Bentley nato razdelil kupcem. Zdaj, pet letin kasneje, proizvajalec luksuznih avtomobilov predstavlja posebno izdajo medu Black Edition.
Koncept Honda WOW13.12.2023
Najboljši avto za lastnike psov in mačk
Skozi zgodovino je v avtomobilski industriji nastalo veliko konceptov, ki iz različnih razlogov niso dosegli proizvodnje, a so bili tako inovativni, da še danes vzbujajo pozornost. Enega izmed njih je predstavila Honda pred 18 leti.
Nagrada11.12.2023
Kateri je najlepši?
Avtomobilsko oblikovanje je skozi leta postalo po eni strani umetnost po drugi strani pa visokotehnološka znanost. V vsakem primeru se je razvilo do te mere, da si je priborilo lasten izbor.
Moda in šport07.12.2023
Se obeta vstop Lewisa Hamiltona v svet mode?
Sedemkratni svetovni prvak v Formuli 1 Lewis Hamilton ne skriva svojega navdušenja nad modo, zdaj pa so se pojavila ugibanja, da se nemara pripravlja novo sodelovanje med britanskim dirkačem in vrhunsko modno oblikovalko.
Igrače21.11.2023
Plišasti medvedki za najmlajše ljubitelje avtomobilov
Bentley je v pričakovanju bližajočih se božičnih praznikov na prodajne police poslal idealna darila za najmlajše avtomobilske navdušence – plišaste medvedke Bentley.
Nenavadna zgodba08.11.2023
Ferrari je razlog za nastanek najbolj brutalnega Aston Martina
Aston Martin Valkyrie bi lahko bil Ferrari. Ali če obrnemo drugače, brez Ferrarija ne bi bilo Valkyrie. Najbolj ekstremen cestni avto je namreč rezultat Red Bullovega prizadevanja, da bi pod svojo streho obdržal Adriana Neweya.
Lestvica06.11.2023
Pet najlažjih avtomobilov v Evropi
Teža je za avto in njegove karakteristike pomemben dejavnik. Nižja teža ponavadi pomeni bolj športen značaj avtomobila ali pa vsaj nižjo porabo.
Promet05.11.2023
Kje je največ krožišč?
Krožišča so zlasti pogosta v evropskih državah. Katera država pa jih ima največ? Odgovor je poiskala spletna stran DiscoverCars.com.
Izvirno02.11.2023
Ne maščevanje, pač pa kostum za noč čarovnic
Bostončane je že drugo leto zapored presenetil avto z napisom cheater in popackan z (umetno) krvjo.
WWCOTY30.10.2023
Avtomobili so moja usoda in strast
Žiriji Svetovni avto leta po izboru žensk (WWCOTY) se je pridružila pakistanska novinarka Fariha Aftab. Žirija zdaj šteje 75 članic iz 52 držav.
Navdihujoče28.10.2023
Najhitrejši slepi voznik na svetu
V svetu, kjer družba pogosto podcenjuje zmožnosti posameznikov z različnimi posebnostmi ali oviranostmi, obstajajo svetli primeri, ki služijo kot močan opomin, da odločnost in strast ne poznata meja.
Parkiranje22.10.2023
Z robotskimi pajki nad nepravilno parkirane avtomobile
Rešitev za težave z nepravilno parkiranimi vozili je odvoz ali po domače pajek, ki pa ima določene omejitve. Francosko podjetje je razvilo način, ki del teh omejitev odpravlja.
Nenavadno16.10.2023
Z ukradeno Kio na razgovor za službo striptizete
Če človek nima avtomobila, pa potrebuje prevoz, obstaja več možnosti, od javnega prevoza, taksija do prijateljev, ki jih prosimo za uslugo. Nekateri pa se znajdejo drugače.
WWCOTY12.10.2023
Kolumbija postaja del žirije avtomobilskih novinark
Žiriji Svetovni avto leta po izboru žensk (WWCOTY) se je pridružila Natalia Vergara iz Kolumbije. Žirijo zdaj sestavlja 74 članic iz 51 držav.
Unikat12.10.2023
Električna kitara, ki jo je navdihnil avto
McLaren Speedtail je dobil novo inkarnacijo, tokrat kot glasbilo, izdelano v sodelovanju z Deanom Gordonom, izdelovalcem glasbil iz Miamija.
Vesna Di Tommaso10.10.2023
Nova direktorica podjetja Castrol
Vesna Di Tommaso je bila imenovana za generalno direktorico Castrol Europe. Na položaju je nasledila Omerja Dormena, ki je v začetku tega leta napovedal svojo upokojitev. Sedež bo imela v Veliki Britaniji in bo neposredno poročala izvršni direktorici Michelle Zhou.
Hyundai09.10.2023
Umetniški avtomobili v podporo Busanu
Hyundai je organiziral kampanjo v podporo kandidaturi Busana za gostitelja svetovne razstave Expo 2030 in v Parizu v Franciji, v okviru katere je predstavil serijo edinstvenih umetniških avtomobilov.
Raziskava06.10.2023
Avtomobilski žarometi so nevarno svetli in slepijo voznike
Britanski vozniki opozarjajo, da so avtomobilski žarometi presvetli in slepijo nasproti vozeče voznike.
Poslikava04.10.2023
Scooby Doojev kombi v sodobni električni obliki
Volkswagnov ID. Buzz je že hitro po svojem prihodu navdihnil različne poslikave, saj s svojo obliko ponuja idealno osnovo, ki se s pomočjo folije lahko spremeni v unikatno vozilo. Še posebej simpatična predelava prihaja iz Indonezije.
© Copyright 2017-2023 Njen Avto