Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
#
Novice
Zanimivosti10.03.2023
Pozor, slon na cesti!
Sloni so močne, vendar umirjene živali. Od njih ne pričakujemo ogrožujočega vedenja, ki bi za mimoidoče lahko predstavljalo resno nevarnost. Nek tajski voznik pa je doživel izkušnjo, ki je ovrgla vse te domneve.
WWCOTY07.03.2023
Kia Niro je najboljši letošnji avto po izboru novinark
63 avtomobilističnih novinark iz 43 držav na petih celinah je izbralo najboljši avtomobil leta 2023.
Neobičajen ukrep07.03.2023
Vzgojni vandalizem
Naloga staršev je, da svoje otroke vzgojijo, dokler je za to še čas. Če zamudijo pravi trenutek, pa nekateri starši poskušajo zamujeno nadoknaditi na drastične načine. Nekaj podobnega je poskusil nek oče v Španiji, vendar je šel za odtenek predaleč.
Najboljši pick-up po izboru žirije WWCOTY06.03.2023
Ford Ranger na prireditvi Slovenka leta
Žirija Svetovni avto leta po izboru žensk je naziv najboljšega letošnjega pick-upa podelila Fordovemu Rangerju. Uradno se v Sloveniji še ni predstavil, se je pa diskretno pokazal na dogodku, ki je na svoj način blizu tudi žiriji WWCOTY.
Porsche04.03.2023
Justin Bieber za volanom umetniškega avta
Justin Bieber je v svoj vozni park dodal novo nenavadno pridobitev.
WWCOTY28.02.2023
Filipinske ženske so dobile svoj glas
V mednarodni strokovni žiriji bo sodelovala tudi filipinska novinarka.
ZDA27.02.2023
Psom prepovedano držanje glave skozi okno!
Lastniki psov na Floridi kmalu ne bodo več smeli svojih štirinožcev prevažati kakorkoli bi si želeli. Senat namreč obravnava nov zakon, ki bo – če bo sprejet – prepovedal vožnjo s psom v naročju, prav tako pa pes ne bo smel držati glave skozi okno premikajočega avta.
Rekord23.02.2023
Rekord za Pininfarino in indijske voznice
Renuka Kirpalani, novinarka Autocar India in članica žirije WWCOTY, je uradno postala najhitrejša Indijka na svetu. Rekord je dosegla s Pininfarina Battista Hyper GT, ki je tako postal rekorder tudi sam zase in premagal Rimčevo Nevero.
Čokolada20.02.2023
Najslajša Mazda Miata na svetu
Mazda MX-5, znana tudi kot Miata, je simpatičen avto že v svoji naravni obliki, čokolada pa njeno privlačnost le še poveča.
Svetovni avto leta po izboru žensk15.02.2023
Znani so zmagovalci posameznih kategorij in finalisti za leto 2023
Žirija Svetovni avto leta po izboru žensk (WWCOTY) je izbrala zmagovalce šestih letošnjih kategorij. Ta vozila predstavljajo odličnost v svojih segmentih na podlagi varnosti, vožnje, udobja, tehnologije, dizajna, učinkovitosti, vpliva na okolje in razmerja med kvaliteto in ceno.
Valentinovo14.02.2023
Kombi za seksi fotografije in opoldanski užitek
Nek kanadski hotel je parom pripravil posebno ponudbo za valentinovo: romantičen zmenek v kombiju, ki omogoča tudi čutno kuliso za erotične fotografije.
WWCOTY14.02.2023
Brazilija se pridružuje žiriji
Isadora Lima Carvalho, novinarka in urednica brazilskega medija Quatro Roda, je postala 63. članica žirije Svetovni avto leta po izboru žensk.
WWCOTY07.02.2023
Članica ekipe je postala priznana ameriška novinarka
Tamara Warren, ena najbolj priznanih avtomobilskih novinark v Združenih državah, je postala članica žirije Svetovni avto leta po izboru žensk.
WWCOTY02.02.2023
Srbija se pridružuje žiriji Svetovni avto leta po izboru žensk
Žiriji Svetovni avto leta po izboru žensk se pridružuje Tina Vujanović, izvršna urednica avtomobilizma pri Nova.rs. Ekipo WWCOTY zdaj sestavlja 63 avtomobilskih novinark iz 46 držav.
Novost24.01.2023
Čevlji iz varnostnih blazin in volanskega usnja
Toyoda Gosei in Asics sta v sodelovanju ustvarila revolucionaren nov športni copat, narejen iz tkanine varnostnih blazin in volanskega usnja.
Video21.01.2023
Ko želiš za vsako ceno natočiti gorivo v Teslo
Kljub vse večji prisotnosti električnih avtomobilov je javnost še vedno razmeroma slabo seznanjena z njimi, o čemer pričajo nenavadni dogodki, ki se občasno zgodijo. Neredko se kakšen voznik z električnim avtomobilom pripelje na bencinsko črpalko in poskuša natočiti gorivo.
Izbira20.01.2023
Najljubša barva na Otoku je...
Britanci so se lani že četrto leto zapored najpogosteje odločali za neizrazit monokromatski odtenek novih avtomobilov.
Maščevanje18.01.2023
Ko se Twingo znajde sredi drame med Shakiro in Piquejem
Svet športa in estrade je pred časom presunil razhod pevke Shakire in nedavno upokojenega nogometaša Gerarda Piqueja. Njuna zasebna drama, ki se seveda odvija pred očmi javnosti, pa je dobila pred dnevi preobrat, ki je pritegnil tudi svet avtomobilizma.
WWCOTY17.01.2023
Ekipi se pridružuje urednica uglednega avtomobilističnega medija
Žirija WWCOTY je v svoje vrste sprejela novo članico. Ekipi se je pridružila Američanka Elana Scherr, višja urednica Car and Driver. Žirijo zdaj sestavlja 62 avtomobilističnih novinark z vsega sveta.
Arktični krog13.01.2023
Snežna trgovina z avtomobili
Polestar ima po vsem svetu okoli 130 enot, ena izmed njih pa je nekaj posebnega in je prva svoje vrste. Imenuje se Polestar Snow Space in je pri razstavni salon, narejen v celoti iz snega.
Nenavadno in zabavno12.01.2023
Z juho preprečil krajo avta
Na božični večer so tatovi v New Orleansu poskusili ukrasti avto, a so spravili nad napačnega lastnika Lexusa LX. Hudodelcem se je pogumo in uspešno zoprestavil z lončkom juhe.
Uradno10.01.2023
Znani so kandidati izbora WWCOTY 2023
Začenja se glasovanje za izbor letošnjega najboljšega avtomobila na svetu po mnenju avtomobilističnih novinark.
Monarhija08.01.2023
Kralj Karel uživa za volanom svojega električnega Audija
Angleški kralj Karel III je v lanskem letu prevzel nove zadolžitve, kar pa ne pomeni, da se je odrekel eni izmed svojih strasti – vožnji.
CES 202306.01.2023
Tehnologija asistenčnih sistemov v otroškem vozičku
V Las Vegasu se te dni predstavljajo največje tehnološke inovacije letošnjega leta. Consumer Electronic Show ali CES vsako leto postreže tudi z novostmi s področja mobilnosti in med njimi se je letos znašlo tudi nekoliko drugačno prevozno sredstvo.
© Copyright 2017-2022 NjenAvto