Piškotki

Da bi vam lahko nudili popolno uporabniško izkušnjo, uporabljamo "piškotke" (cookies).
Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

Testi
Samo enkrat dobimo priložnost za prvi vtis in strokovnjaki pravijo, da se ta oblikuje v sedmih sekundah po srečanju. To pa ne velja le za srečanja z novimi ljudmi, pač pa tudi z avtomobili. Ko sedemo za volan novega avta, ga takoj začutimo, vendar le malokateri napravi tako hipen in tako močan vtis, kot BMW-jeva kupejska dvojka. Priznam, mene je očaral že na prvi pogled.
Renault Zoe je svojo električno ofenzivo začela pred osmimi leti. Takrat se je na trgu pojavila kot eksotična električna malčica za kratke mestne vožnje po možnosti ene osebe in nekaj vrečk z nakupom. Z drugo generacijo pa je odrasla v suvereno električno vozilo.
Ford Puma že na prvi pogled izžareva mladostno razigranost. Za mlade voznike pa je primerna izbira ne le zaradi sodobnega videza, pač pa tudi zaradi funkcionalnosti. Temu pritrjuje tudi Eva, ki je vozniški izpit opravila pred enim letom.
Renault Captur je svojevrstna SUV evolucija Clia. V naboru pogonskih različic zdaj najdemo tudi možnost priključno hibridnega pogona, ki pa ni za vsakogar. Njegovo uporabnost smo preverili v praksi.
Hyundai je s svojim najmanjšim družinskim članom poskrbel za voznike, ki se nočejo odreči priročnosti mestnega malčka, vseeno pa bi radi uživali v poskočnosti in hitrosti. Mali i10 v izvedbi N Line ponuja točno to.
Mazda je ob 100-letnici podjetja izkoristila jubilej za še eno posebno izdajo, ki s posebej obarvano notranjostjo in nekaj barvnimi spremembami zunaj Mazdi 3 doda pridih prestiža, posebnosti in elegance.
Junija je Renault v ponudbo Clia dodal različico s pogonom na plin.
Čeprav so se nekateri proizvajalci odpovedali svojim predstavnikom segmenta A, pa Hyundai vztraja s svojim mestnim malčkom i10.
Mazda MX-5 odlično skriva svoja leta. Arhetipski športni avto je v svetu avtomobilizma prisoten že tri desetletja.
Električna revolucija je zajela tudi Otok in izognil se ji ni niti legendarni Mini.
Mitsubishi Space Star je mestni malček, ki je med slovenskimi kupci morda nekoliko zapostavljen, čeprav neupravičeno. S prvo generacijo je na tržišče vstopil že pred osmimi leti, zdaj pa je doživel svojo drugo temeljito prenovo.
Peugeot je v letošnjem letu na trg poslal močno prenovljeno in izboljšano različico križanca 2008. Poleg bencinskega pogona, za katerega se odloči večina kupcev, sta na voljo še električni in dizelski.
Hyundai Kona HEV je zanimiva popestritev malega križanca korejskega proizvajalca. S hibridnim pogonom priljubljenega modela Hyundai nagovarja voznike, ki dajejo prednost varčevanju z gorivom in skrbi za okolje.
Peugeot 2008 je po sedmih uspešnih letih dočakal novo generacijo, ki ima potencial, da bo presegla priljubljenost predhodnika. Na prvi pogled očara s stilom, ki ga dopolni še z vsebino.